14 de maig del 2010

Tortosa només retallarà el sou dels funcionaris municipals si és obligatori

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel (CiU), va afirmar que no té cap intenció d'aplicar la reducció de sou als funcionaris de l'Ajuntament, tal com preveu el govern de l'Estat. Tot i que havia assenyalat en un primer moment que calia «moure fitxa», i que l'Estat havia de prendre mesures «en tots els àmbits» per facilitar la sortida de la crisi, ahir hi va afegir que les mesures «arriben fora de temps». En la mateixa línia, va remarcar que les solucions adoptades per l'executiu espanyol són «esbiaixades quant a la seua incidència, i del tot improvisades». En aquest sentit, va advertir que l'Ajuntament tortosí només les aplicarà si se'ls obliga per llei. «No és just que es demanin, en la situació actual, els mateixos sacrificis a les administracions municipals», va lamentar Bel.

El tema al diari El Punt:
-Tarragona, Reus i Tortosa només retallaran els sous dels funcionaris si la llei els hi obliga

6 comentaris:

  1. El que en realitat no és just és que es faci pagar al poble la vanitat i l'abús d'uns pocs. Això sí que no és just.
    Ara, com el nostre Alcalde cobra el que cobra, pos ell tranquil... Figues a la gorra!!

    ResponElimina
  2. El sacrifici, Sr. Bel, en tot cas no es demana a les administracions locals, es demana als funcionaris de l'administració local, que és molt diferent, el que passa és que aixo és una cosa i la hipocresia un altra. No sigui cosa que els funcionaris pensen...... mira tot i no ser obligatori, Bel ens ho ha aplicat...pos castic.

    ResponElimina
  3. Senyor Bel; la setmana que ve sabrà si es obligació o no. I si ho es quin remei li tocarà ?

    ResponElimina
  4. Doña Maria Teresa ja li ha contestat avui, sense tenir que esperar a la setmana vinent. Es a dir que els sous de l'Administració Central, Autonómica i Local seran retallats

    ResponElimina
  5. ohhhhhhh!!! quina pena. Pobrets els funcionaris. I ara què farem amb el secretari del vicesecretari adjunt del vicepresident segon del sotsdirector en funcions del....?

    ResponElimina
  6. Xeic ! Que tothom te dret a viure no ?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta