22 de juny del 2010

Els espais de la Batalla de l'Ebre adapten els horaris per ser una alternativa d'oci cultural durant l'estiu

El Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l'Ebre (COMEBE) ha posat en funcionament els nous horaris d'estiu, amb el clar objectiu de convertir-se en "una de les millors alternatives d'oci cultural de les Terres de l'Ebre". A partir de Sant Joan, s'amplien els horaris dels centres d'interpretació Les Veus del Front (Pinell de Brai), Hospitals de Sang (Batea) i Internacionals a l'Ebre (La Fatarella). En tots tres casos, els centres romandran oberts les tardes de dimarts a dissabte de les 17 hores a les 20 hores, i els matins de dissabte i diumenge de les 11 hores a les 13 hores. D'altra banda el centre 115 dies de Corbera d'Ebre manté l'horari de matí de dimarts a diumenge, d'11 hores a 14 hores, mentre que endarrereix l'obertura i el tancament de tarda de dimarts a dissabte, obrint des les 17 hores fins a les 20 hores.

D'aquesta manera, es garanteix que el públic que hi estiga interessat puga combinar les visites als espais històrics amb els continguts dels centres d'interpretació durant tots els dies de la setmana, amb l'excepció dels dilluns. D'altra banda, es preveu que al llarg dels mesos de juny, juliol i agost, el COMEBE continue programant, els últims diumenges de cada mes, l'obertura de tots els centres d'interpretació en règim de portes obertes. Així mateix, com a complement a aquestes jornades, els últims diumenges de cada mes tambés es realitzaran visites guiades gratuïtes. Els horaris d'estiu es mantindran fins el diumenge 12 de setembre.

Foto: COMEBE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta