4 de juny del 2010

Inactivitat en les obres del pàrquing del Carrilet a causa d'una canonada del gas

Ningú treballava ahir al matí en les obres del nou pàrquing de la plaça del Carrilet, al barri tortosí del Temple. L'activitat a mig gas dels últims dies havia esdevingut una inactivitat total. La plaça era un forat immens i els únics vestigis de les obres eren una formigonera aturada i una petita muntanya de runa. Però l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va assenyalar ahir a la tarda que la causa de l'aturada temporal dels treballs és l'afectació de les obres sobre els serveis del subsòl, i més concretament la necessitat de desviar una canonada del gas.

Les obres del pàrquing de la plaça del Carrilet van començar a principi de febrer. En aquest sentit, cal recordar que l'Ajuntament va adjudicar a la constructora Obredisa la redacció del projecte executiu i la construcció i gestió del pàrquing, que finalment tindrà 193 places, repartides en dues plantes, un 75% de les quals seran de rotació. Obredisa va ser l'única empresa que va concórrer al concurs públic, tot i que hi havia un parell més de constructores que també s'havien interessat en el projecte. A canvi de la gestió, l'empresa adjudicatària haurà de pagar a l'Ajuntament tortosí un cànon anual de 42.000 euros, així com assumir les obres de reforma de la plaça. D'altra banda, la concessió del futur pàrquing és per a un període de 50 anys i el pressupost d'adjudicació és de 2,4 milions d'euros, amb un termini d'execució de les obres de 18 mesos. Segons l'alcalde, l'aturada de les obres per la necessitat de desviar la canonada del gas no afectarà de manera important el termini d'execució de les obres.

Publicat a ElPunt.cat

4 comentaris:

  1. Quan esta previst que finalitzin les obres? El ritme crec que es lent des que van començar.
    Per cert, es tracta d'una canonada desconeguda? Sorpresa. Sorpresa

    ResponElimina
  2. Em costa creure que es treballi sense plànols d’obra oculta. Imagineu per un moment que la canonada de gas sigui perforada per una retro o un martell pneumàtic..
    Si donar-se de baixa d’un subministrament domèstic de gas es triga una mitjana de dos mesos, imagineu el termini que pot tenir l’obra de desplaçament de la canonada en qüestió.

    ResponElimina
  3. Ara a no tindre diners, li diuen canonada de gas.

    Aquest parquing es un invent de Ferran Bel que acabarem pagant tots els tortosins.

    ResponElimina
  4. JAJAJJAJAJJJAJAAJAJJA,que bo!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta