4 de juny del 2010

La Policia Local deté un veí de Tortosa per retenir l'exdona contra la seua voluntat

La Policia Local de Tortosa ha detingut un home de 27 anys i veí de la ciutat, acusat d'un presumpte delicte de maltractament en l'àmbit de la llar, detenció il·legal, robatori amb violència, i per conduir amb el permís retirat per l'autoritat judicial. Els agents van rebre una trucada de l'ex-parella del detingut, amb qui havia trencat la relació feia sis anys i tenia un fill en comú. En el moment que la dona es disposava a pujar al seu vehicle per anar al seu lloc de treball, el detingut, que l'esperava al carrer amagat, va sorprendre-la i retenir-la per un període de temps superior a una hora. Durant aquesta estona, el presumpte agressor va exigir a la dona que truqués a la feina per dir que no acudiria a treballar, moment que va aprofitar per trucar la Policia Local. En aquest moment, el jove li va prendre l'aparell, el va trencar i la va agredir. Tot seguit, va intentar fer-la entrar al cotxe amenaçant-la perquè tornés a casa amb ell. Finalment, l'agressor la va deixar marxar i ell va fugir amb el vehicle de la víctima. La Policia Local va posar en marxa un operatiu per localitzar el vehicle, que finalment va ser interceptat mentre circulava per l'avinguda de ka Generalitat. Els agents van poder detenir el presumpte agressor després de comprovar, a més, que circulava amb el permís de conduir retirat.

Falsificació de document públic i usurpació d'immoble

D'altra banda, el passat dissabte 29 de maig, la policia de Tortosa va rebre avís de veïns del Call Jueu de la ciutat, tot informant que un grup de persones d'origen romanès havien entrat per la força en un immoble. Els agents es van personar al domicili en qüestió, i els van demanar que acreditessin el dret a ocupar l'habitatge, davant la qual cosa les dites persones van mostrar un contracte de lloguer que suposadament els havia fet el propietari del pis. La Policia Local, però, va comprovar que l'habitatge no tenia llum ni aigua i que es trobava en molt males condicions d'habitabilitat. De les investigacions posteriors, els agents van comprovar que el contracte de lloguer havia estat falsificat i que no corresponia a l'immoble, a més d'incomplir la normativa vigent. De fet, l'immoble pertany a una entitat d'estalvis. L'operació ha acabat amb un detingut, de 35 anys i nacionalitat romanesa, pels presumptes delictes de falsetat documental i ocupació d'immoble.

3 comentaris:

  1. Caldria sentir la vercio del detingut,queda molt be acusar als homes,pero s'ha de destacar que les dones no son presisament unes santes.
    Ja se,ja se,ara sortira lo tipic gallito i la tipica feminista dienme culasevol cosa.

    ResponElimina
  2. com t'agrada trollejar eh ?

    ResponElimina
  3. Conec el tema de la ocupació del immoble. Es tracta d'un edifici de dos plantes i efectivament van rebentar el pany i en un tres i no res van canviar-lo per un de nou; cal felicitar la policia local per la rapidesa i diligencia.
    De totes formes, es curiós, estem tips de sentir, sobre tot a les capitals, com propietaris de cases es queixen de que tenen veritable problemes per desallotjar a gent que els han entrat a casa sense permís etc. En aquest cas, pel que sembla, s'ha pogut actuar, entenc, pel fet d'haver-hi una falsificació de papers. Potser si no hagues estat pels papers, encara hi serien.

    És lamentable, però, que tot just una façana amb aspecte prou decent, s'hagi de tapiar -porta i finestra del primer pis- per tal d'evitar que entrin els ocupes.
    No obstant, m'agradaria conèixer el detall de qui ha pagat l'obra, si l'Ajuntament o el banc propietari de la casa.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta