18 de juny del 2010

Una jornada del Col·legi de Notaris analitza el dret especial de Tortosa

El Col·legi de Notaris de Catalunya ha organitzat avui una jornada a Tortosa, en el marc del 50è aniversari de la compilació del Dret Civil de Catalunya. Tortosa conserva un dret especial que s'ha preservat al llarg dels segles, els Costums. La jornada començarà a les deu del matí al Parador de Tortosa, amb conferències sobre aspectes com els règims econòmics en el matrimoni o el testament sense institució d'hereu en el dret especial de Tortosa.

PROGRAMA

10h: “Els règims econòmics matrimonials al Dret Especial de Tortosa”, a càrrec del notari Elías Campo

11.30h: “El testament sense institució d’hereu al Dret Especial de Tortosa”, a càrrec del notari Miguel Ángel Campo

16.30h: “L’engany a mitges, o la renúncia anticipada a l’acció de rescissió per lesió. El seu pacte a l’instrument públic”, a càrrec del notari Pedro Carpena

18.00h: “Els vicis del consentiment en la renúncia de l’acció de rescissió per lesió, el tractament jurisprudencial”, a càrrec del Magistrat i expresident de l’Audiència Provincial de Tarragona, Antonio Carril.

L’acte comptarà amb la presència de diversos representants d’institucions de la ciutat i les Terres de l’Ebre, així com del degà del Col·legi d’Advocats de Tortosa, Josep Canício Querol, i del degà del Col·legi de Notaris de Catalunya, Joan Carles Ollé Favaró.

L’acte és gratuït i obert a tothom.
Dia i hora: Divendres, 18 de juny a les 10h i 16.30h
Lloc: Hotel Parador de Tortosa (Castell de la Suda s/n)


Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 18-06-2010 Pàgina 8

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta