21 de juliol del 2010

[Àudio] L'alcalde acusa ICV de no voler que es facin piscines a Tortosa i diu que el nou complex d'aigües s'autofinançarà

[Àudio] L'alcalde acusa ICV de no voler que es facin piscines a Tortosa i diu que el nou complex d'aigües s'autofinançarà
ARTICLES RELACIONATS:

5 comentaris:

  1. Que nerviós s'ha posat l'alcalde! Com es possible que digui que ICV no vol la piscina perquè denuncia tot un tripijoc d'enginyeria jurídico financera que relaciona la mala venda de la EMSP amb el mal preu d'unes instal.lacions amb un cost de lloguer absolutament unflat, amb la connivència de la iniciativa privada?

    El que hauria de donar explicacions és de com s¡ha pogut encarir d'aquesta manera un projecte d'unes instal.lacions esportives necessàries, però no a costa de dilapidar tot el patrimoni de l'Ajuntament de Tortosa. Ho acabarem pagant tots!!!!

    No es pot ser més cínic. El que fa el Sr. Bel és que quan el critiquen, diu vostè no és un bon tortosí, o no és un bon patriota. Això ja ho deia Franco, vaja.

    ResponElimina
  2. L'alcalde diu que les piscines s'autofinançarà i jo dic que té raó, amb els diners de tots!

    ResponElimina
  3. Maneldelavega; podries especificar una miqueta mes ? Es que acabes de dir una “perogrullada” en forma de poalada que m’ha deixat fred i sense ganes d’anar a la futura piscina.
    Gracies

    ResponElimina
  4. Quanta complaença hi ha amb aquest alcalde...Pot fer el que vulgui i ningú diu rés. Tornarem a viure el règim de l'anestèsia de l'alcalde Beguer?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta