22 de juliol del 2010

Bel: “Les noves piscines s'autofinançaran”

L'alcalde recorda que l'actuació inclou un pàrquing i un edifici administratiu.

[Àudio] L'alcalde acusa ICV de no voler que es facin piscines a Tortosa i diu que el nou complex d'aigües s'autofinançarà. “L'únic que puc dir és que ICV no vol que es facin les noves piscines a Tortosa”, va afirmar ahir l'alcalde, Ferran Bel (CiU), després que el regidor Jaume Forcadell denunciés dimarts que el nou complex d'aigües costarà 49 milions al cap de 25 anys.  [Àudio] El portaveu d'ICV afirma que les piscines de Tortosa acabaran costant 49 milions d'euros. La previsió del govern de CiU i ERC és aprovar el projecte i traure les obres a concurs públic en un ple extraordinari que es farà aquest dijous al matí. Així, Bel va recordar que els dos àmbits estratègics del govern municipal són l'urbanisme i la millora de les instal·lacions esportives. “A Ferreries es fa una piscina de 50 metres, però també una transformació urbanística amb un aparcament, una nova plaça que vertebrarà la vida del barri, un edifici administratiu de 2.500 metres quadrats que donarà moltes possibilitats, i una instal·lació esportiva amb gimnasos i una zona d'aigües”, va dir Bel. “Però, a més, i això és una cosa que potser ICV no entén, serà una actuació amb piscines, pàrquing i edifici administratiu que s'autofinançarà”, va concloure.

“ICV va tenir la regidoria d'Esports durant quatre anys i no va fer cap piscina, ni cap instal·lació esportiva”, va recordar Bel. Per això, segons l'alcalde, els ecosocialistes no voldrien que es fessin les noves piscines, com també han rebutjat el pavelló poliesportiu del Temple. “No sé quin és el model d'ICV, però evidentment no és un model esportiu”, va sentenciar l'alcalde.

Més informació:
[Àudio] Jaume Forcadell diu que ICV vol les piscines, però que l'operació de Bel és faraònica


Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 22-07-2010 Pàgina 8

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta