22 de juliol del 2010

L'alcalde de Tortosa rebutja la satisfacció del govern pel traçat de l'A-7

Bel lamenta que no s'haja acceptat un canvi de traçat en el pas sobre el riu Ebre.

La satisfacció amb què el govern català ha rebut el traçat de l'autovia A-7 al pas per les Terres de l'Ebre no ha agradat gens a l'alcalde de Tortosa. Després que el delegat de la Generalitat, Lluís Salvadó, digués dimarts que el govern de l'Estat ha acceptat “el 99%” del que s'havia pactat al territori, Ferran Bel va advertir que no s'ha tingut en compte un factor tan important com és el pas de la nova infraestructura sobre el riu Ebre. “Aquest no és un trajecte menor, i a més implica trinxar Campredó”, va remarcar. “No entenc aquestes valoracions fetes a pes, com quan el PSOE diu que s'ha respectat el 95% de l'Estatut”, va assenyalar. “Algú hauria d'explicar si s'és partidari del que diu Campredó, Tortosa i el territori, o bé del que diu Madrid”, va advertir Bel abans d'anunciar mobilitzacions. [Àudio] L'alcalde de Tortosa critica el govern català per estar satisfet amb el traçat de l'autovia A-7, ja que no s'ha acceptat el canvi del pas de l'Ebre que trinxa el poble de Campredó.

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 22-07-2010 Pàgina 8

Més informació:
-El traçat de l'A-7 satisfà la Generalitat

4 comentaris:

  1. Lo normal es que Foment faci cas de les alegacions que fan los pobles per on pasa la A7, perque a Campredo no???.Los politics de turno de Tortosa s'omplen la boca defensant Campredo i Font de Quinto pero nomes de "boquilla" prou d'enganyar a la gent i fiqueu los ous damunt la taula o plegleu.

    ResponElimina
  2. Ho sento,pero per part megua no veig logiques les vostres excuses i suposo que foment tampoc.
    Es mes,esta carretera vos portara mes benefisis que perjudisis.
    I recordar-vos que no pasara per mix de cap poble,si no,jo tambe estaria en contra.

    ResponElimina
  3. Ignorant t'agradaria que a cent metros de casa teva o menos on ara ia camps verts i una vista d'arbres i conrreus te coloquen una barrera de 8 o 10 mts d'altura i cuatre carrils per on pasaran mils de coxes camions etc... en lo soroll que aixo porta,pos a mi NO!!

    ResponElimina
  4. Esta clar que se fase lo que se fase no tots estarem contens,si la fan mes a l'Aldea lo problema dels camps verts de conrreu i expropiacions continuara estant,i de soroll per on pase tambe,es normal que si vius a font de quinto estigues en contra,pero per la majoria del territori tambe auries d'entendre que ens fara mes be que mal i sobretot a vatros que viviu entre dos poligons industrials.
    Per desgracia tot no pot ser,jo apostaria mes que la fasen pasar pel d'Anguera,com en un passat tenia que anar lo tren,pero los que viuen alli tambe se queixarien.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta