25 de juliol del 2010

Nou bus turístic i accés per a cotxes al fortí de les Avançades

La XV Festa del Renaixement ha arribat amb algunes novetats interessants en l'àmbit de la mobilitat. Per una banda, l'Ajuntament de Tortosa ha posat en marxa el bus turístic, que els diumenges complementa els horaris del llagut Lo Sirgador al seu pas per la ciutat. Per un preu de tres euros i a partir de les deu del matí, el servei té sortida de la parada de bus que s'ha instal·lat a l'embarcador de l'Escorxador, i fa un recorregut que inclou el castell de la Suda i l'ermita de Mig Camí. Per altra banda, una altra novetat interessant és que l'Ajuntament permet l'accés en vehicle a les persones amb mobilitat reduïda fins al recinte de les Avançades de Sant Joan, on tenen lloc les representacions de 'La taverna d'Enrico'. L'espectacle de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries per a la Festa del Renaixement és un dels més populars. L'accés amb vehicle fins a la zona de les muralles es podrà fer pel camí de Sant Josep de la Muntanya.

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 24-07-2010 Pàgina 47

1 comentari:

  1. Molt bus turístic i molta punyeta, però jo ahir per la tarde per a poder anar a la Festa del Renaixement (tinc crios menuts), vaig tindre que agafar lo cotxe, ja que d'autobusos a la Raval de St. Llàtzer ni un...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta