2 d’agost del 2010

CiU es mobilitza en defensa de l'Estatut de Miravet en un acte preelectoral de Poblet

Primer acte important de precampanya del cap de llista de CiU per Tarragona a les properes eleccions del Parlament, Josep Poblet. En un acte unitari fet a Miravet, alcaldes, regidors, caps de llista i membres electes de les Terres de l’Ebre i del Camp de Tarragona de CiU han donat aquest dissabte el seu suport a l’Estatut aprovat pel Parlament de Catalunya, però les bases del qual es van redactar a Miravet l'any 2006. En total s'hi van aplegar més de 250 representants de CiU d'arreu de la demarcació. Tot i que les eleccions encara no estan oficialment convocades -ho ha de fer el president de la Generalitat, José Montilla-, la nota difosa per CiU dóna per bona la data del 24 d'octubre.

Per iniciar l'acte, el també alcalde de Vila-seca i president de la Diputació va llegir un manifest subscrit per tots els presents: “Avui som a Miravet a causa d’una idea, d’unes responsabilitats i d’un sentiment insubornable: la nostra llibertat per decidir, la defensa de la nostra pàtria, dels nostres pobles, viles i ciutats i l’estima per Catalunya, la nostra nació, l’estima per tots els catalans i catalanes, la nostra gent.” En un altre punt del manifest, Poblet va llegir: "D’acord amb el sentiment d’afirmació nacional i amb la voluntat de governar-nos, fem una crida a tota la ciutadania de les Terres de l’Ebre i del Camp de Tarragona a expressar de forma permanent, cívica i democràtica la confiança en l’autogovern, proclamant com diu l’Estatut que som una nació, un sol poble i tenim dret a decidir." Finalitzada la lectura, tots els assistents es van agrupar a la vora del riu i amb el castell al fons, per formar part d’ una fotografia que "deixarà constància de la unitat territorial de CiU".

Foto: CiU

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta