6 d’agost del 2010

El Bus del Reciclatge, a l'Ametlla de Mar i Deltebre

El Bus del Reciclatge visitarà aquest dissabte l'Ametlla de Mar, amb l'objectiu d'explicar de primera mà als ciutadans la importància de la prevenció, la reutilització i el reciclatge dels residus. El bus s'instal·larà a la zona d'aparcament del costat de l'institut, a partir de les cinc de la tarda, i disposa de jocs interactius, vídeos i inflables perquè menuts i grans puguen conèixer què se’n fa dels residus un cop els dipositem en els contenidors adequats, així com resoldre dubtes i preguntes sobre el reciclatge. El recorregut itinerant del Bus del Reciclatge, que visitarà un total de vint municipis catalans fins el proper 18 d’agost, s’emmarca en la campanya de sensibilització “La revolució dels petits gestos continua” que promou el Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat per tal d’augmentar el reciclatge a les llars catalanes i explicar la importància de generar menys residus.

De fet, aquest diumenge el Bus del Reciclatge també visita la urbanització de Riumar, a Deltebre. Per primer cop, es fomentarà conjuntament la recollida selectiva i la prevencióde residus de totes les fraccions (envasos de plàstic, paper i cartró, vidre imatèria orgànica) i també d’aparells elèctrics i electrònics. En el cas de Deltebre, el bus se situarà a la plaça Europa de Riumar i disposarà de monitors que guiaran les activitats lúdiques, que esfaran a l’exterior del bus, i els recursos educatius i informatius adreçats a infants, joves i adults. El bus quedarà instal·lat entre les 16.00 i les 22.00 hores. La campanya coincideix amb el desplegament del nou sistema de recollida d’escombraries a Deltebre, que es completarà el proper mes de setembre amb l’arribada del nou contenidor de resta.

Foto: Generalitat de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta