11 d’agost del 2010

Sancho acusa Montilla d'haver portat Catalunya a la ruïna "moral i econòmica"

L'alcalde de l'Ampolla i diputat de CiU al Parlament, Francesc Sancho, ha acusat el president de la Generalitat d'haver portat Catalunya a la ruïna "moral i econòmica". En un article d'opinió al bloc Ebrediputats, titulat Montilla, Ruiz Mateos, Lola Flores, sobre l'informe d'Hisenda al voltant del cas Palau de la Música i el suposat finançament irregular de Convergència, Sancho diu que no espera "cap explicació" de José Montilla, ja que intentarà "allargar la situació" perquè tot el país puga compartir "l'agonia" del govern tripartit. Així, el diputat de CiU recorda que Montilla va acompanyar el dirigent socialista Josep Maria Sala fins a la porta de la presó, per "agrair-li el finançament irregular del PSC i el fet de donar la cara per tota l'executiva", amb "un rostre que no s'immuta per preguntar a altres si dimitiran si hi ha imputacions". A més, Sancho assenyala que el candidat del PSC a la reelecció va ser membre del consorci del Palau de la Música, i que el govern català que presideix no va vigilar els òrgans de direcció del Palau de la Música i de l'Orfeó "mentre es produïen els fets dels que avui demana explicacions". Finalment, Sancho es pregunta si Montilla pensa iniciar un "procés intern d'investigació" en el seu partit.

Foto: CiU

7 comentaris:

  1. L'article d'opinió està a l'alçada del seu redactor. Quin estil més refinat...

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Ja, ja, ja Manel. Ho dius per l'extensió del discurs lo de l'alçada, o per l'estatura?
    Tot això ja és un espectacle.
    Sort que només miro el Wyoming, i de tant en tant.

    ResponElimina
  4. refinat....objectiu, educat, respectuós i equànime, tant, com els d'intereconomía amb Zapatero. ( "España se rompe" )i Catalunya també, si no fos perquè fa riure, faria plorar.
    Qui dona més?

    ResponElimina
  5. Tan refinat, com un llençol d'espart, uns calçotets de paper de vidre, una crema d'escopinyada o un discurs de diputat podri-caducat.

    Potser li hauríen de dir que danya la imatge de CiU perquè ens fa recordar quan era Delegat del Govern i defensava el trasvasament o com sotmet a l'apartheid del foraster al poble de l'Ampolla.

    Quin paio.

    ResponElimina
  6. Sense oblidar-nos de "La Gallina"
    Per a mi, hi ha un fet -que he comentat alguna altra vegada- que retrata el personatge.
    Ho recordo com si fos ara, deu fer uns 10 anys ( quan CiU va perdre l'alcaldia de Tortosa a mans del PSC ). El Sr. Sancho en una entrevista a TTV, a les escales del Parc, va arremetre de manera barroera, irresponsable e injusta, no ja contra el PSC per haver-los tret de l'alcaldia amb un pacte que ell podia considerar antinatura etc ( que seria licit ), no, va atacar a Tortosa i els tortosins culpabilitzant-los del fet, deixant de considerar a Tortosa com l'havia considerat fins llavors, mesclat-ho amb el fet de que l'Ampolla sempre havia estat la platja de la capital etc.
    Tant que presumeix, quan li convé, del seu pas pel PSUC, no podia pair que un partit d'esquerres assumís l'alcaldia de Tortosa.
    Ell potser dirà que no se'n recorda, Jo si. I ho tinc gravat.

    ResponElimina
  7. Va ser conseqüència d'un model de gestió nefast, el de CiU per a les TE, una alternativa nova de govern 23 després.
    Però, l'alternativa ha caigut pel mateix forat, la gestió pèssima.
    Ara, l'alternativa a la gestió pèssima és la gestió nefasta.
    El ciutadà atònit ja pensa allò de que "tant li fot cops com surres al cul".
    Al cap de vuit anys trobar-nos encara amb les mateixes relíquies polítiques és del tot desencisador.
    Veurem que s'inventen tots per a que els vote el poble submís a la constitució un altre cop.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta