1 de setembre del 2010

1.580 al·legacions de veïns i comerciants a les obres del centre urbà de Deltebre

L'associació de veïns Delta va presentar ahir més de 1.500 al·legacions al projecte de renovació del centre urbà i comercial del nucli de la Cava, les quals han d'afegir-se a les 80 al·legacions presentades per la Federació de Comerç i Turisme de Deltebre (Fecotur). El projecte té un pressupost d'1,7 milions, i l'Ajuntament disposa d'un ajut de 875.000 euros dels fons Feder. Amb tot, el govern de Gervasi Aspa (ERC) ha previst que veïns i comerciants hagin de pagar uns 250.000 euros en contribucions especials. “L'Ajuntament ha imposat el projecte sense tenir en compte la participació ciutadana, ni el fet que la crisi actual té unes repercussions econòmiques importants per a la gent que haurà de pagar les contribucions especials”, va lamentar el president de l'associació de veïns Delta, Pascual Chacón. D'altra banda, les al·legacions veïnals també rebutgen la intenció de convertir l'avinguda Goles de l'Ebre en un vial de sentit únic, amb voreres més amples i un carril bici. “Volem que l'avinguda Goles de l'Ebre continuï sent de doble sentit; que s'acabi tot el carrer Barcelona, i que no s'eliminin tants aparcaments”, va concloure Chacón.

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 01-09-2010 Pàgina 9

Foto: Bloc de Lluís Soler

1 comentari:

  1. …I es que les genialitats del alcalde Hereu amb la Diagonal, no han servit d’exemple a altres alcaldes que encara pensen en allò de “ande o no ande caballo grande”…!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta