14 de setembre del 2010

Eduard Ena: 'El govern de tots els espanyols va atorgar a Tortosa més de sis milions'

El regidor del PSC, Eduard Ena, ha recordat aquest dilluns a la nit que "el govern de tots els espanyols" va atorgar a Tortosa més de sis milions d'euros del fons estatal d'inversió local (FEIL). Ena ha fet servir aquesta expressió per preguntar, durant el ple ordinari del mes de setembre, quin ha estat el procediment que es va seguir per contractar el tècnic que va redactar el projecte de la reforma del parc municipal Teodor González, obra que es va pagar amb el FEIL del 2009. Sense entrar en més detalls, el regidor socialista també ha preguntar quant va costar el projecte i qui el va pagar. A banda, Ena ha aprofitat el seu torn durant el temps de precs i preguntes per sol·licitar informació sobre els contractes de neteja i de vigilància privada de l'edifici de l'Ajuntament. L'alcalde, Ferran Bel, ha respost que li contestarien durant el proper ple.

1 comentari:

  1. Anem per parts Eduard com va dir Jack el destripador, com se t'acudeix manar-li tanta faena a l'alcalde que el pobre no et podrà contestar fins al mes que ve, va home que si vols podem fer que la intuïció vagi donant algunes pistes sobre els teus dubtes. Mira l'adjudicació del projecte tècnic de reforma del parc suposo que va ser amb mètode digital, de fet el mateix mètode que ja utilitzaven aquests senyors al CCBE. Els diners que va costar, molts, i qui els va pagar, entre tots, com sempre es fan les grans obres de Bel, sempre mèrit d'ell i de l'ajudanta però pagades pels contribuents, com diria l'expresident Núñez, "así ficha hasta mi portera". De la neteja no et puc dir res, i de la seguretat pregunta-li a Quinito per si sap algo. Au bona nit i hala madrid!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta