13 de setembre del 2010

TV3 obre a Roquetes la seua delegació per a les Terres de l'Ebre

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras; el president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Enric Marín, i la directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas, inauguraran aquest dijous la nova delegació de TV3 a les Terres de l'Ebre. La seu ebrenca de Televisió de Catalunya ha quedat instal·lada en uns locals del carrer Hierro Labèrnia de la ciutat de Roquetes, en els estudis de l'antiga Canal 21, després que la productora de Robert Guinart aconseguís el contracte de gestió en concurs públic. TV3 reforça així la seua cobertura informativa a les Terres de l’Ebre, tot fent una aposta per la informació de proximitat. Les instal·lacions tenen totes les infraestructures tècniques per poder fer arribar l’actualitat a la televisió, a la ràdio i a les multiplataformes. A més, la seu de TV3 també disposa d’un plató des d’on es poden fer connexions i personalitzar la informació de les Terres de l’Ebre. El periodista Víctor Sorribes és, des de l'any 2002, la cara visible que informa per a TV3 de tot el que és notícia al territori.

15 comentaris:

  1. Ja era hora. Cal felicitar-se. Paradoxalment, a partir d'ara, estic per assegurar que els hi ve més feina a la delegació del Camp de Tarragona: La informació de les TTE, per població, era molt superior a la de la resta junt.

    ResponElimina
  2. Volia dir pel que fa a l'informatiu de les comarques, del migdia, clar.

    ResponElimina
  3. Un s'estabilitzen i altres estan a punt de plegar. Sense comentaris.

    ResponElimina
  4. Que vols dir Dr porche?

    ResponElimina
  5. Vull dir que les locals ho estan passant magre, casi sense exepcions. Es pensaven que la tdt era la gallina dels ous d'or i s'estan picant els dits

    ResponElimina
  6. Home, que estranya a algú, en l'alegria econòmica que vivim ( patim )que tres teles locals hagin de passar-ho malament per sobreviure?
    Inclús sense dificultats, el pastis publicitari no crec que permeti conviure tres teles locals en una població de poc més de 180.000 habitants. Llavors, és normal que qualsevol acte, noticia, esdeveniment etc. l'hagin de cobrir tres càmeres?. I sort de les festes majors que, suposo, ajuden a traves dels ajuntaments als ingressos "atípics" .
    Nomes per qüestions de marca, la cosa no funciona. M'hi jugo el que vulgueu que la immensa majoria de gent no sap si esta veient l'Ebre, TE o Canal 21. Cal una fusió com més aviat millor, per als espectadors i per a les empreses; al menys de dos.
    Ah, crec recordar que la publica de les TTE ( dels ajuntaments ) continua pendent. Millor així.

    ResponElimina
  7. Personalment,crec que les teles ebrenques ho fan molt be,i no s'ha de dixar escapar lo que tenim,tot i que la majoria preferix mirar lo que passa a mes Km de distancia.

    ResponElimina
  8. Pos jo apostaría per una Tele publica amb un mínim de calitat, que hara no hi ha, (la calitat es clar). I que les privades gestionessin alguns programes, explotesin la publi d'aquestos i es dediquesin a fer algo en una mica de cara i ulls.
    4 teles com ve diu ximo són incompatibles en els temps i territori que vivim.

    ResponElimina
  9. Al final la directora de TV3, la sra. Mònica Terribes, no ha vingut a l'acte, cosa que l'ha deslluït.

    Com a detall, indicar que cap dels regidors que conformen l'actual ajuntament de Tortosa hi estigués, quan hi havia bastants representants polítics del territori. Deu ser un moviment de pre-campanya que no entenc...

    ResponElimina
  10. Jordi,

    suposo que volies dir que no hi havia cap regidor del govern municipal (CiU i ERC) ni tampoc el mateix alcalde de Tortosa. Jo hi era, i també he vist Joan Sabaté.

    Amb lo de la Mònica Terribas, completament d'acord.

    Salut!

    ResponElimina
  11. Però això no s'ha inaugurat a Roquetes?? per que tenen que hanar regidors de Tortosa???

    ResponElimina
  12. Dr. Porche, centrem-nos una mica, quan és va inaugurar L'Ebre TV a Tortosa, tu que diries, que n'hi havien de regidors de Roquetes?
    A una gran placa a la façana de la delegació estan els logos de TV3 i Catalunya Radio I baix diu " Terres de l'Ebre". El que és estrany del tot és que no hi anés cap dels dos regidors d'Esquerra de Tortosa. Clar que " por el tiempo que me queda en el convento.......

    ResponElimina
  13. Per més informació, llegiu l'article d'avui.http://lamarfanta.blogspot.com/2010/09/tv3-es-torna-mes-ebrenca.html

    ResponElimina
  14. Tot això són varalles polítiques. Si a Tortosa aguesin manat els d'Esquerra i a Roquetes hi jovernes el grup de CIU on penseu que s'hagues hubicat la seu??

    ResponElimina
  15. Això esta molt bè però falta cobertura als multiplex 35,39,40,47,i62,en tindrem algun dia?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta