16 de setembre del 2010

La nova Ràdio Tortosa s'anuncia amb pancartes als carrers

[Àudio] Ferran Bel explica com serà el nou web de Ràdio Tortosa ·

L'emissora municipal de Tortosa, que ha estrenat nous estudis a l'edifici Montcada 27, ha començat a promocionar la seua nova imatge al carrer, amb diverses pancartes. Una ja es pot veure penjada al pont de l'Estat, entrant al barri de Ferreries, i l'altra, entrant al centre de Tortosa per l'avinguda de la  Generalitat. La renvoada programació de Ràdio Tortosa començarà el proper 1 d'octubre, tant al 103.3 de l'FM com al nou web, que es trobarà accessible a partir de la mateixa data a l'adreça http://www.radiotortosa.cat/. El nou portal d'internet permetrà escoltar l'emissió en directe des de qualsevol lloc del món, i recuperar programes ja emesos. Per potenciar la interacció amb els oients, Ràdio Tortosa també vol estar present en les principals xarxes socials, com Facebook o Twitter. Fins i tot es podran visionar vídeos, ja que a l'estudi 1 s'ha instal·lat una càmera que enregistrarà els programes o les entrevistes més interessants. Tot i que encara no s'han donat a conèixer els programes de la nova etapa, se sap que hi haurà almenys dos informatius diaris i un magazín matinal de dues hores de durada. A més, gràcies a un equip de col·laboradors, hi haurà entrevistes en profunditat, una sèrie sobre els 52 municipis ebrencs i una tertúlia periodística, amb el títol Montcada 27.

Més informació:
-Ràdio Tortosa estrena els nous estudis obrint-se al nucli antic i al territori
-[Vídeo] Ferran Bel presenta els nous estudis de Ràdio Tortosa

4 comentaris:

  1. Això compleix l'ordenança de Civisme???

    ResponElimina
  2. I tant que no però com que són de l'ajuntament, a vore qui és el guapo que s'automulta.

    ResponElimina
  3. Crec que a la pancarta falta la frase "1 d'octubre nova programació" perquè ja he escoltat gent que l'ha sintonitzat que diu que no fan mai res i la música és una mica fluixa per ser fins. Per altra banda, m'alegro que facin publicitat de la ràdio de la ciutat. Ja tinc ganes que comence algun que altre programa com La Magnitud de la tragèdia.

    ResponElimina
  4. Quan mos ha costat aixó?
    Realment valia la pena tanta despesa per tant poc servei
    Seguim fent el forat gros, qui vingui al darrera vque tanque la porta!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta