1 de setembre del 2010

[Vídeo] Ferran Bel presenta els nous estudis de Ràdio Tortosa




L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i la regidora d'Urbanisme i presidenta de la societat municipal Tortosa Media, Meritxell Roigé, han presentat aquest matí els nous estudis de Ràdio Tortosa, als baixos de l'edifici municipal Montcada 27. L'emissora municipal inaugurarà les noves instal·lacions i la seua nova imatge aquest divendres, 3 de setembre, però la nova programació podrà escoltar-se a través del 103.3 de l'FM i per internet a partir de l'1 d'octubre, al nou portal www.radiotortosa.cat. A banda, l'emissora també estarà present en les principals xarxes socials d'internet, com Facebook o Twitter. Els nous estudis s'han posat en marxa als baixos de l'edifici Montcada 27, rehabilitat en el marc del Pla Integral del Nucli Antic (Pincat), mentre que el finançament per equipar l'emissora (128.000 euros) han anat a càrrec exclusivament de l'Ajuntament de Tortosa. L'aposta de l'equip de govern municipal és doble en el sentit d'impulsar l'emissora i, al mateix temps, de contribuir a la dinamització del nucli antic. La inauguració de les noves instal·lacions, onze anys després de la creació de l'emissora, coincideix aquest divendres amb l'inici de les festes de la Cinta i inclou portes obertes a partir de les 19.00 hores. Els ciutadans que ho vulguin podran visitar els nous estudis i comprovar la nova estètica, moderna i urbana, amb què s'ha dotat Ràdio Tortosa.

Les noves instal·lacions tenen dos estudis totalment insonoritzats equipats amb les últimes tecnologies. L'estudi 1 és el principal de continuïtat i disposa d'una sala de control i un locutori amb capacitat per a set persones. L'estudi 2 està pensat per fer autocontrol i té cabuda per a quatre convidats. Les noves dependències radiofòniques compten també amb una àmplia redacció, despatxos, arxiu, sala d'espera, així com un pati interior. A partir d'aquest divendres 3, el dial 103.3 FM ja començarà a emetre la nova imatge sonora de Ràdio Tortosa, amb el llençament de les sintonies que a partir d'ara han d'identificar l'emissora. L'objectiu és consolidar una programació estable, molt centrada en la informació de proximitat i en la potenciació de la identitat cultural i social de Tortosa i de les Terres de l'Ebre.

Per a fer possible aquest nou projecte radiofònic es compta amb una plantilla de quatre persones, formada per les periodistes Maite Ruiz i Núria Mora, el tècnic de so Xavi Espuny, i la responsable del departament comercial, Tere Gilabert. A banda, Ràdio Tortosa ha forjat un equip de col·laboradors per completar una programació de producció pròpia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta