23 d’octubre del 2010

La fira de Móra la Nova espera 50.000 visitants durant el cap de setmana


Una xerrada tècnica sobre la fruita dolça i la política agrària comuna, així com una marató de cavalls i un tast de vins comentat, seran alguns dels actes més destacats d'aquest dissabte a la 179a Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova. Enguany, l'encarregat d'inaugurar la fira ha estat el president de CiU, Artur Mas. Però el candidat de CiU a la presidència de la Generalitat no serà l'únic polític que visitarà la fira, ja que aquesta tarda també tenen previst fer-ho el republicà Joan Puigcercós i la socialista Manuela de Madre.
Móra la Nova espera que fins diumenge passin unes 50.000 persones pel recinte firal. En aquesta edició hi ha uns 170 expositors de tots els sectors. En total, més de 10.000 metres quadrats que fan de gran aparador per al comerç, la indústria, l'agricultura, la ramaderia, l'artesania i els serveis de la Ribera d'Ebre, però també de la Terra Alta, del Priorat i d'altres comarques veïnes. A banda, els estands del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre o del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural hi promocionen el turisme i els productes com el vi, l'oli i l'arròs.

Publicat a www.elpunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 23-10-2010 Pàgina 12


Foto: Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta