25 de novembre del 2010

[<] Bel anuncia un pas de vianants provisional a través del sector de Renfe

Tortosa volia fer també un pàrquing en superfície, però no ha estat possible.

Pas sense retorn perquè Tortosa aprofiti els terrenys que Renfe té en desús al centre de la ciutat. L'alcalde, Ferran Bel, va confirmar ahir l'obertura d'un pas de vianants provisional, que enllaçarà els carrers Ronda Docs i Ronda Reus, i que escurçarà les distàncies entre l'Eixample i el barri del Temple. Les obres començaran a primers del 2011, amb un cost de 70.000 euros. En canvi, l'Ajuntament no ha pogut disposar encara dels terrenys per fer-hi un pàrquing provisional en superfície. Només desmuntar la caseta del punt d'enclavament, que regula el trànsit ferroviari d'entrada i sortida a Tortosa, té un cost de 700.000 euros, i Adif no ha volgut assumir ara les obres. De fet, la presència de tot el cablejat en aquest punt d'enclavament és el que ha impedit que els terrenys es puguessin aprofitar com a pàrquing provisional.

-[<] Ferran Bel presenta el nou pas provisional en els terrenys de Renfe

>

-[<] L'alcalde de Tortosa diu que la urbanització dels terrenys de Renfe marcarà el proper mandat



-[<] Ferran Bel parla de les obres a l'antic pont del tren de Tortosa



Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 25-11-2010 Pàgina 11

5 comentaris:

  1. Que no s'amoina pels aparcaments "normals". Si fem un pas de vianants, ja en tenim prou per deixar els cotxes damunt ....

    ... potser la gent de fora no sap, pero a Tortosa sembla que pots aparcar damunt dels passos de vianants si vols (o a la vorera, o al carril de la Generalitat si vols entrar el mercat etc etc. Només cal engegar els 4 llumetes, i tenir una mica de barra ...).

    ResponElimina
  2. Jajaja,Brian,cuanta rao tens,no fa falta dir res mes.

    ResponElimina
  3. I per que no es pot fer un parquing provisional de superficie?Pos per enviaria a pendre pel sac el negoci redó de la "zona azul cielo" a Ronda Docks!
    Ara el que conta es fer propaganda electoral...que aixo no es lo monument!

    ResponElimina
  4. Fa anys jo treballava a la construcció, (o com a mínim anava al treball) Pos per a gastarse 70.000€ en un pas de vianants, que hi possarà? Moqueta i fil musical?

    ResponElimina
  5. Ens passaran un per u als espatlles de la Shakira.
    Ho trobo barato ... on he de firmar?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta