30 de novembre del 2010

Paladella (PSC) desitja a Facebook 'el millor' per al nou govern

L'alcalde de Batea i diputat del PSC, Joaquim Paladella, ha agrait aquesta tarda a Facebook el suport que van rebre els socialistes en les eleccions de dimenge. De fet, Paladella no repetirà al Parlament perquè el PSC ara  ha aconseguit quatre diputats per Tarragona (l'alcalde de Batea anava de número cinc a la llista), però el seu poble és l'únic de la Terra Alta en què els socialistes van guanyar diumenge. A Batea, el PSC va sumar 441 vots, mentre que CiU va aconseguir-ne 364. Però Paladella ha volgut fer una reflexió més general, i ha escrit que "la gent sempre té la raó", i que, per tant "s'ha de felicitar els guanyadors". Tot seguit, afirma que cal aprendre del que s'ha fet malament, però que l'important és "Catalunya i la seva gent". Finalment, Paladella conclou que desitja "el millor" per al nou govern del país, que liderarà el convergent Artur Mas.


Foto: PSC

1 comentari:

  1. Tot això de l’esportivitat i del “fair play” queda molt bonic i elegant en declaracions del senyor Paladella, però jo li agrairia que de tant en tant , declaracions com aquestes anessin acompanyades d’algun gest que les fes creïbles.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta