27 de novembre del 2010

CiU de la Ribera d'Ebre demana la dimissió a Bernat Pellisa (ERC)

El grup de CiU al Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre ha demanat la dimissió del president de l'ens, el republicà Bernat Pellisa. En concret, CiU acusa Pellisa d'“absoluta inacció, deixadesa i falta d'interès per l'economia i l'atur de la comarca”. CiU s'ha ofert a conduir, “des de l'oposició”, la política de desenvolupament econòmic de la Ribera d'Ebre, fins a les municipals.

Publicat a ElPunt.cat

3 comentaris:

  1. Pos jo demano la dimissió del president de la Diputació de Tarragona, el convergent Josep Poblet i Tous, acusant-lo d'“absoluta inacció, deixadesa i falta d'interès per l'economia i l'atur de la provincia".

    ResponElimina
  2. Bé, com estem en jornada de reflexió, reflexionarem sobre les mínimes possibilitats de fer gaires coses.
    A mi el Bernat m'agrada, el conec de fa molts anys i cap alcalde havia aconseguit mai tantes millores al poble.
    Ara bé, em fa gràcia que un paio desconegut a les nostres terres posi la varilla.
    No és per res, però mès enllà d'un sistema electoral ja obsolet, el caciquisme tarragoní competeix amb el barceloní.
    I, compte, ja me'ls veig vindre en la panxa pel davant, recollint l'oli, el vi, l'arroç, les olives, l'oli, la fruita dolça i d'altres, amen de l'energia i l'aigua que tant bé els ha anat per prosperar, i dexant-nos la brossa que els hi fa nosa.
    Sr Poblet amolle la butxaca cap aquí davall que pel nord ja ens exploteu prou. Que aquest esclavisme al que ens heu sotmés des de fa tants anys ja no es pot vendre enlloc.
    Que vols marro, pos cap problema.
    Fems i gallinassa a munts per a que en pugues gaudir.
    I, de pas, comenceu a enllestir-vos per a quan lo mini no us porti aigua, que arribarà tal dia.
    De mes grans transvasaments cauràn encara!
    Ah! I també penseu en lliberar els cabals del Ciurana, que ja heu fet massa el viu amb el transvasament del nord de la conca de l'ebre.
    Aprofitats!!!!!!

    Si alguna cosa tinc clara és a qui no votar, voste me'n dona centenars de desraons.

    I no es preocupi, ja sabem que no menejarà un dit per natros, com sempre.

    ResponElimina
  3. Però d'adlàters interessats i bocabadats per la capital i algun que altre càrrec molt ben remunerat encar n'hi han.
    I a la Ribera ni et conto. Espero que a la nova delegació de la Generalitat i caigui algun destacat convergent riberenc i verem com prompte s'acaba el plet del mamoneo tarragoní.
    El que ens hauria d'explicar el Sr. Poblet és la inversió de nomes el 25 % del total del pressupost de la Diputació a les Terres de l'Ebre. Això si, a Tortosa hi ha una oficina/delegació/seu/sucursal que pots anar a registrar i segellar algun document.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta