28 de novembre del 2010

Tota la jornada electoral del 28-N, amb La Marfanta i el nou Twittebre

Ja som oficialment en la jornada electoral del 28-N. En unes poques hores, els 102 col·legis electorals de les Terres de l'Ebre obriran les seues portes perquè els 128.912 ciutadans que formen part del cens electoral puguen exercir el seu dret democràtic al vot en aquestes eleccions al Parlament de Catalunya. En els 52 municipis de l'Ebre hi ha un total de 227 meses electorals, i 681 persones han estat cridades a formar-ne part com a membres, amb un total de 1.362 suplents. 36 meses electorals estaran provistes de PDAs per transmetre les dades (Amposta, Alcanar, Sant Carles de la Ràpita i Deltebre), mentre que les 44 meses dels 18 col·legis electorals de Tortosa formen part del programa de col·legis administrats electrònicament. En el cas de Tortosa, 22.987 persones tenen dret a vot.

A La Marfanta, a banda de l'Especial 28-N amb les notícies i articles sobre les eleccions que hem anat publicant durant les últimes setmanes, avui estem d'estrena. Tot i que ja fa uns dies que circula per la xarxa, en aquest 28-N us presentem el projecte Twittebre, un bloc en què hem agregat les diverses llistes que tenim a Twitter, amb l'objectiu de ser un punt de trobada per als tuitaires de les Terres de l'Ebre. Durant aquesta jornada electoral, tant a La Marfanta com a Twittebre podreu llegir i seguir el minut a minut de les eleccions al Parlament, amb tot allò que publiquen els ebrencs que tenen un compte a Twitter, però també els principals mitjans de comunicació de Catalunya. De la mateixa manera, amb aquest widget ofert pel diari El País, que hem incrustat a les portades dels dos blocs, podreu seguir les dades de participació i de l'escrutini minut a minut. Finalment, la nova barra social que hem instal·lat a La Marfanta i Twittebre us permetrà connectar-vos a les principals xarxes socials sense abandonar la pàgina, així com fer els vostres comentaris i interactuar amb els vostres amics o amb la resta de lectors. Bona jornada electoral a tothom!

3 comentaris:

  1. La estadística, la probabilística i la cabalística, treu dos escons per a ERC a la província de Tarragona. Què content que deu estar un que jo conec..!! Qui li anava a dir..!
    Apa ! Cap a Barcelona !!

    ResponElimina
  2. Nou diras per l'amic Sancho?
    Apa, que ja et veig en la rabassadora!

    ResponElimina
  3. No , home no, Sancho no es d’ERC. Però finalment, ni la cabalística, ni la estadística han fet possible el numero dos d’ERC a la demarcació de Tarragona. Quina pena oi ?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta