10 de novembre del 2010

Sánchez-Camacho avala Monllau en la polèmica pel monument franquista

La candidata del PP a presidir la Generalitat, Alícia Sánchez-Camacho, va defensar ahir el portaveu del seu partit a Tortosa, que dilluns va votar al costat de CiU per evitar la retirada del monument franquista. El regidor Miquel Àngel Monllau s'estrenava a l'Ajuntament després de la renúncia del veterà Antonio Faura, i només va intervenir en el debat per afirmar que subscrivia “al 100%” els arguments de la portaveu de CiU, Meritxell Roigé. Així, Sánchez-Camacho va afirmar que ara Catalunya té altres prioritats. Amb tot, també va dir que, si s'han de retirar els monuments, ”es fa amb tota normalitat”. De fet, l'alcalde tortosí, Ferran Bel, va escriure ahir al seu bloc personal a internet que el rebuig a la moció no implica “que no s'hagi de fer res” al monument franquista.

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 10-11-2010 Pàgina 9

2 comentaris:

  1. Monllau, per una part felicitar-te i desitjar-te molts d’encerts en la teva vida política activa, però ja saps que el PP esta especialitzat en tallar les “patilles” dels qui no segueixen fil parranda els seus dictats...

    ResponElimina
  2. Ja, ja, ja, ja .... Deu els cria i ells s'ajunten.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta