8 de novembre del 2010

Tortosa rep una sola oferta per fer les noves piscines



L'Ajuntament injecta diners de l'EMSP per al nou viver d'empreses.

El projecte per construir el nou complex d'aigües, l'edifici administratiu de l'estadi municipal i el pàrquing subterrani de la plaça Joaquim Bau només ha rebut una oferta. L'Ajuntament tortosí ha fet l'obertura de pliques del concurs i Quartor, una agrupació de cinc empreses catalanes, aspira al projecte, que té un pressupost total de 20 milions d'euros. Segons Ferran Bel, les obres s'adjudicaran d'aquí a un mes i mig.

D'altra banda, el ple de l'Ajuntament aprovarà aquest dilluns una modificació pressupostària per “curar-se en salut” i garantir el finançament per a les obres del nou viver d'empreses, el qual ja s'està construint a les antigues indústries Fabra. L'alcalde, Ferran Bel, ha explicat que es farà una aportació de 600.000 euros, gràcies als diners que l'Ajuntament ha ingressat del nou soci privat a l'Empresa Municipal de Serveis Públics (EMSP).

Publicat a El Punt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta