9 de novembre del 2010

'Una Catalunya millor', però sense vegueries

El president de CiU, Artur Mas, va presentar ahir dilluns al vespre, en un acte celebrat als jardinets de Gràcia de Barcelona, el lema amb què vol portar el canvi després de les eleccions del proper 28 de novembre: "Una Catalunya millor". "Aspirem, modestament però amb energia, a fer una Catalunya millor en tots els sentits", va afirmar Mas. La campanya electoral de CiU compta amb un pressupost de 3,2 milions d'euros i farà uns 5.000 actes per guanyar guanyar la batalla del carrer, amb cinc impactes per comarca i sectorials. Però, en el cas de les Terres de l'Ebre, CiU haurà d'explicar millor perquè Catalunya seria millor sense vegueries. Mas ha apuntat aquest dimarts que, si arribés a governar, ajornaria l'aplicació de la Llei de vegueries, perquè ara la prioritat és aixecar l'economia catalana. "Em sembla que en aquest moment, posar les energies del govern en aquesta línia no val la pena. Tenim tants problemes a sobre i tants reptes de màxim nivell, que el Govern s'ha de bolcar en això", ha argumentat durant un esmorzar organitzat per PIMEC, davant d'uns 200 petits i mitjans empresaris. De tota manera, ha remarcat que l'aplicació real de la llei -la creació de noves vegueries, més enllà de les quatre províncies actuals- depèn de la voluntat política del PP i del PSOE. De fet, Mas ha explicat que CiU eliminaria les actuals diputacions i les substituiria per les vegueries, cosa que ja preveu la llei; però ha subratllat que ara no seria el moment d'aplicar la nova ordenació territorial de Catalunya.

2 comentaris:

  1. Una Catalunya millor!!!

    lema de la campanya de CiU, sense vegueries i amb simbologia franquista per tot arreu, li ha faltat de dir.
    Ens en dit per activa i per passiva que no hi han diners però per la promoció del polítics de torn de "conveniència i unió (amb al PP)" treuen 3,2 milions de Euros , per cert d'on surten?, m'agradaria saber-ho i haurien de dir-ho, tant ells com la resta de partits.

    Que cinisme després de estar en el poder durant 23 anys ara diuen per una Catalunya millor! no s'ho creuen ni ells i una vegada mes el concepte conservador "Ara no toca !” referent a les vegueries, per que tot continue igual.

    Quina Catalunya en espera si tornant a guanyar aquesta gent !

    ResponElimina
  2. Com es nota que tens feina ehhhhhhhh punyeteroooooo???

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta