15 de novembre del 2010

Ventura (PSC) insta Artur Mas a desautoritzar l'alcalde de Tortosa pel monument


La candidata socialista al Parlament, Núria Ventura, ha emplaçat avui el candidat de CiU a la presidència de la Generalitat, Artur Mas, perquè desautoritzi l'alcalde convergent de Tortosa, Ferran Bel, durant el míting que farà aquest vespre al pavelló de Ferreries. Segons Ventura, Mas hauria de desautoritzar Bel i permetre la retirada del monument franquista de la Batalla de l'Ebre, "una autèntica vergonya per al territori". La candidata del PSC considera que CiU està justificant "qüestions injustificables", igual que va fer amb el transvasament de l'Ebre. “La unió de CiU i el PP en el tema del monument franquista prova que estan decidits a pactar si sumen després de les eleccions”, ha conclòs Ventura. “A les Terres de l'Ebre ja sabem com governa la dreta i no estem disposats a permetre ni un pas enrere en els avenços aconseguits en les dues darreres legislatures”, ha afegit la candidata del PSC. Aquest ha estat un dels temes tractats en la reunió del comitè de campanya del PSC d'aquest migdia, en què també s'ha repassat el calendari dels actes que es realitzaran aquesta setmana a l'Ampolla, la Torre de l'Espanyol, Flix, Tivenys, Deltebre, Amposta, Horta de Sant Joan, Ulldecona, el Perelló, Godall i Batea.

Foto: PSC

6 comentaris:

  1. Si una insta, implica que l’adversari es franquista?

    ResponElimina
  2. Patètic que un partit en el govern, hagi de recorrer a una campanya com la que estan fent aquesta gent.
    Han de recorrer al monument de l'ebre, quan ells els van catalogar com a monument cultural, o han de anar a lemes com Mas de lo mismo...
    Com es pot voler canvi quan ets tu el que ha estat?
    Això si, a banderetes no els guanya ningú, perque mira que n'han possat per les nostres terres, espero que despres les reciclen, sinó un dels seus socis del tripartit s'enfadarà.

    ResponElimina
  3. Ves per on , fins i tot ells saben on van...Les fletxes els delaten..!!

    ResponElimina
  4. jajajaja!!!
    Per esta vegada estic d'acord amb el de les FAES!!! Van cap a tu!!! Si és q en segons quns temes...no hi ha massa diferència.

    ResponElimina
  5. De passo podriem "instar" ZP a agafar el cabal ambiental cientificament calculat i aprovat pel Parlament ?

    ResponElimina
  6. En estos quince dias, tendremos :

    Peticiones i promesas ridículas, por parte de TODOS los candidatos...

    Comentarios ridículos por parte de CASI TODOS los que perdemos el tiempo ( o lo empleamos, si así queremos llamarlo ) en opinar ...

    Una lamentable pérdida de memoria cuando se acabe este pandemonium electoral ...

    Y así hasta mayo del 2011 ...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta