9 de novembre del 2010

[Vídeo] Tensió al ple de Tortosa per la retirada del monument franquista



Els grups CiU i PP han rebutjat aquest dilluns a la nit la moció popular del casal Panxampla per la retirada del monument franquista de Tortosa. El casal Panxampla, però, ha afirmat que mantindrà activa la campanya per retirar la simbologia de la dictadura i el monument de la Batalla de l'Ebre. Durant el ple han exhibit cartells de la campanya Quina capital?, i policies locals que anaven de paisà i que eren entre el públic han hagut d'intervenir per restablir l'ordre, quan alguns membres del casal Panxampla han increpat els regidors de CiU i han posat l'himne d'Espanya i els discursos del dia de la inauguració.

Policies de paisà han intervingut per restablir l'ordre... on Twitpic

4 comentaris:

  1. Una llàstima, però és lo que tocava. Les meues felicitacions, no obstant, per al Casal Panxampla, que demostra que a Tortosa hi ha una mica de vida més enllà de la m...

    ResponElimina
  2. Krupp; naturalment que pots felicitar a qui et plagui, i mes a una agrupació ciutadana com “El Casal Panxampla”, però et recordo que es lleig desqualificar a la resta.

    ResponElimina
  3. Qui desqualifica a qui?
    Per cert, li podries explicar a l'alcalde i a Roigé el q tu dius, q el Panxampla és una "agrupació ciutadana", pq no paren de parlar del Tripartit, les eleccions, etc, etc...Ah, si! I que Bau mereix el mateix reconeixement q qualsevol altre alcalde pq deuen tindre la sensació q el van votar milers de persones de Tortosa a n'este col·laborador del franquisme.

    ResponElimina
  4. Gràcies pel recordatori McCalan, però sóc prou grandet per saber quan faig coses lletges i quan no.
    I, si Ferran Bel o Gustau no m'ho impedeixen, felicitaré a qui me donarà la gana.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta