28 de desembre del 2010

Decathlon ja té llicència d'obres per aixecar una nau a Tortosa

Fa poc més d'un any, Decathlon feia efectiva la seua opció de compra d'uns terrenys a Tortosa, en el pla parcial portal de Ciutat Centre. Un any abans, El Punt ja havia avançat que l'Ajuntament i l'empresa buscaven uns terrenys en aquest sector, i que les negociacions –els primers contactes es van produir durant l'etapa de Joan Sabaté a l'alcaldia– estaven força avançades. Ara per ara, la multinacional d'origen francès, dedicada a la venda de material i roba esportiva, ja té la llicència d'obres aprovada per l'Ajuntament. Un extrem que l'alcalde, Ferran Bel, no ha volgut confirmar. Però altres fonts municipals han assegurat que el consistori ja li ha concedit el permís per construir una nau. Ara, la previsió municipal és que Decathlon obrirà portes a Tortosa per la campanya de Nadal del 2011.

Publicat a El Punt

8 comentaris:

  1. Jo no se que hi ha de sert en esta noticia,pero vist que d'este tema hi havien molts rumors (que si va a Amposta,que Tortosa li va tindre que tornar la paga i senyal a DECATHLON per incompetens dels de l'ajuntament,que FEVI ha ficat pals a les rodes i han desistit,etc )pos vaig fer algo tan fasil,com picar al numero que hi ha a la targeta client que tinc,i ni Amposta i ni Tortosa,me van dir los puestos de tot l'estat que tenien intencio d'obrir i aqui res de res,suposo que si esta comfirmat com diu la noticia,si pico,me diran que si? O torna a ser una noticia per iluminar-mos un anyet mes?

    ResponElimina
  2. A veure, ignorant, tu creus sincerament que a Decathlon no tenen altra feina que esperar a que els truque algú preguntant-los on pensen obrir un establiment? T'ho diran quan la cosa ja no es pugui amagar i sigui publica, però no abans. De pistes, al competidor, ni una.

    Per altra banda, no cal trucar, al mateix Web, ara mateix, surt això: "Consulta regularmente esta página para conocer en qué ciudades abriremos tiendas próximamente,para sumarte al equipo DECATHLON." La qual cosa, no vol dir que no estigui tot més que embastat, però t'ho diran per telefon o ho posaran al web, per exemple, quan comence la selecció de personal.

    A Tortosa ja hi ha un precedent que per anar-sent de la llengua un regidor respecte a la reubicació d'una important empresa, sense el seu consentiment, va estar a punt de frustra-ho.

    ResponElimina
  3. Jo també he enviat uns quants correus electrònics venent-los la moto també de dades i opcions d'esports que hi ha i res de res, sempre respostes evasives.

    PD: Gustau, posa més coses que es 28!!!! Entro de tant en tant des d'aquí La Paz y t'aniré seguint a pesar de moure'm per sudamerica un munt....
    Seguim així.

    ResponElimina
  4. No verem un Decathlon a Tortosa,hi ha massa gent que fica pegues a les empreses que venen de fora.

    ResponElimina
  5. Tot i que es podrien generar llocs de treball, m'estimo més que hi hagi unes poques botigues d'esports regentades per tortosins que no una mega botiga on els beneficis se n'aniran probablement a Paris.

    ResponElimina
  6. I els beneficis de Adam i Fevi, on van, lluis?
    Filant prim i acceptam que, part al menys, dels beneficis es queden i s'inverteixen a Tortosa, també hauríem de dir que el que es paga de menys comprant a grans superfícies, també es queda aquí, i es gasta en compres a altres establiments, que bona falta els fa. I sinó en arros i fideus

    ResponElimina
  7. De tots és sabut que un centre d'aquestes característiques atreu clients de les rodalies i aquest clients aprofiten per a fer compres als altres comerços de la ciutat.
    No hi veig res de negatiu, ans al contrari. I pel que fa als comerciants de Tortosa què voleu que us digui, no tracten gairebé a la clientela perquè els preus que hi posen als seus productes són alts, els seus depenents estan mal pagats i l'atenció poc professional: quants cops he d'esperar que l'amo/a acabi una conversa telefònica amb algun/a amic/ga o algú de la seva parentela perque m'atengui? O quantes vegades en alguna botiga, no cal dir noms, em miren de dalt a baix i no em creuen mereixedor/a de la seva atenció perquè no soc de la jet-set tortosina?
    A prendre pel cul els comerciants que només miren per la seva butxaca, no per la meva.

    ResponElimina
  8. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta