12 de desembre del 2010

Ningú demanarà el retorn de les emissions de Canal 9 a l'Ebre?


L'Ajuntament de Morella, governat pel PSPV, ha debatut aquest divendres a la nit una moció en què reclama la restitució, un cop més, del senyal de TV3 i Aragón TV al repetidor de la població. El consistori, a més, ha manifestat la seua “indignació” davant el silenci de la Generalitat valenciana. Mentrestant, en aquesta banda de la frontera del riu Sénia, és a dir, a les Terres de l'Ebre, no hi ha cap ajuntament que haja reclamat el retorn de les emissions de Canal 9, ara que ja tenim activat el segon múltiplex de Televisió de Catalunya a la TDT. De fet, això permetria la recepció de la televisió pública valenciana a les nostres comarques. Fa un any, amb motiu de l'apagada analògica, a l'Ebre vam deixar de veure Canal 9, després d'uns vint anys de poder fer-ho. El cessament oficial de les emissions de Canal 9 al nostre territori va ser el 14 de desembre del 2009. Ara el podríem tornar a rebre a través del canal 36 de la TDT (on també hi ha TV3 HD, Esports 3 i IB3), però la falta d'acord amb la Generalitat valenciana ha fet que, des de fa uns mesos, en el lloc reservat per a Canal 9 només hi haja una trista carta d'ajust. Com a mínim, el retorn de Canal 9 a les nostres pantalles serviria per saber què diuen els seus informatius cada vegada que l'Ebre baixa una mica més cabalós de l'habitual...

6 comentaris:

  1. El mitjà de comunicació del PP Valencià.
    Qui el vol?

    ResponElimina
  2. Per a fer-te mala sang ja tenim a la caverna madrilenya.
    Ara, cal reconèixer que totes les cadenes poden tindre algun programa interessant, en algú o altre moment. Com ara quan neva al Baix Maestrat o Els Ports, que no s'hi mouen.

    ResponElimina
  3. Jo abans que lo traguessen ja l'avia tret de la tele.
    Es una cadena molt faxa.

    ResponElimina
  4. I la tele d'Aragó?
    O no hi ha franja?
    I la d'Andorra, o la de l'Alguer?
    Potser algun canal franco-català?
    Disculpeu-me, ja me'n vaig.

    ResponElimina
  5. Aragón TV i Aragón TV HD ja es poden sintonitzar a la TDT ebrenca, per l'acord de reciprocitat que també permet veure els canals de Televisió de Catalunya a la Franja de Ponent. Per la seua banda, Andorra TV sí que es pot veure a Catalunya, però només en algunes comarques pirinenques. A més, TV3 també es pot veure a la Catalunya Nord. Sobre un canal franco-català, la meua proposta seria traduir al català -ni que fos només amb subtítols- el boníssim canal franco-alemany ARTE.

    ResponElimina
  6. Pos hi ha molta gent que li agraden alguns programes que fan a canal 9. Evidentment està molt polititzada, com totes les tv, però és una mica vergonyos que ho es pugui vore per temes polítics, quan al nord de Castelló si que poden vore TV3. Una autèntica vergonya.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta