18 de febrer del 2011

El pavelló de Tortosa estrena un rocòdrom



La mateixa setmana que ha enllestit les obres del nou pavelló al barri del Temple, l'Ajuntament ha volgut presentar el nou rocòdrom, amb què s'han millorat les instal·lacions del pavelló d'esports, a Ferreries. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el regidor d'Esports, Pere Panisello, i el president de la UEC Tortosa, Manolo Navarro, van visitar ahir el rocòdrom, que s'ha construït en una de les parets interiors del pavelló i que permetrà fer-hi sota cobert entrenaments, competicions oficials i classes d'escalada. L'Ajuntament ha finançat el 66% dels 70.000 euros que ha costat el rocòdrom, que té una superfície de 250 metres quadrats i té fins a 2.000 ancoratges, 12 metres d'alçada i vies per poder escalar fins a 22 metres. De fet, Navarro va assenyalar que, per les seues característiques, el de Tortosa ja està considerat com un dels millors rocòdroms que hi ha al país.



Publicat a El Punt

12 comentaris:

  1. Sr. Bel, per a quan la inaguració del cementeri nuclear?
    Trobo a faltar un posicionament contundent de l'alcalde de la que vol ser capital de les Terres de l'Ebre davant de les últimes i alarmants declaracions que alts dirigents del seu partit estan fent posicionant-se a favor del cementeri nuclear. Ho considero un atac a la democràcia, perquè recordem que el Parlament de Catalunya s'hi va posicionar en contra i que CiU va anar a les eleccions amb este posicionament.

    ResponElimina
  2. Aquest 66% l'ha pagat el plan E de Zapatero i no l'ajuntament! no confundim al personal...

    ResponElimina
  3. Això també estava al PAM ???

    O no hi ve d'un pam ???

    ResponElimina
  4. Es ben conegut que a les nostres terres hi ha una gran afició per l'escalada en roca, aixi pels c...

    ResponElimina
  5. lluis, haver-ne afició n'hi ha. El que passa és que, com en tants d'esports, és minoritària.
    També cal dir que, pel que em consta, una cosa és l'escalada a l'aire lliure i un altra els rocòdroms.
    Quasi dos esports diferents en esperit.

    ResponElimina
  6. No entenc les critiques,aixo es una cosa mes que tenim a Tortosa.
    Ho celebro.

    ResponElimina
  7. El problema és que a Tortosa volem ser una ciutat de pijos i volem tenir de tot (parlant d'esports), i al final l'oferta supera la demanda. El que haurien de fer és potenciar el que ja hi ha, perquè al final tindrem de tot i en cap modalitat destacarem, ni en número de gent ni en èxits esportius. 70.000 € donen per a molt... Algú ha vist com estan els vestidors del camp de futbol o els del pavelló de Ferreries? Posaria la mà al foc que la inspecció de sanitat no la passaria. I sort que encara han fet alguna reforma, que ja està bé! Després ens queixem si els de la metropoli ens diuen troglodites i tarzans.

    Xiquets, a mi m'han ensenyat que primer va l'1 i després el 2, i crec que abans de gastar-se els diners en un rocòdrom de tant "prestigi" seria millor gastar-se'ls en coses més necessàries i bàsiques.

    Quan facen algun campionat també tancaran el pavelló tot el cap de setmana?

    ResponElimina
  8. Jo t'antenc i crec que san fet coses molt malament en lo que els esports sereferix,pero jo crec que aixo es positiu i la UEC te un nom a les nostres terres i s'ha de potenciar lo que tenim com tu mateix has dit.La muntanya es una cosa que tenim i los esports de muntanya van a mes per sort,siguen caminan,corren,btt o penjanse per les roques.Aixo si,respectant la natura!

    ResponElimina
  9. Bueno, esperem que tingues raó, però continuo pensant que al mateix pavelló hi ha moltes zones prioritàries que es podrien arreglar, com la superfície que envolta la pista o la pròpia pista, el túnel de vestidors, vestidors, o el sostre, que diuen que és cancerígen i no els veig jo amb intencions de canviar-lo, i a part hi han goteres. La maneta de pintura molt bonica, però ja salta per totes bandes. És una emblanquinada que li van pegar per a netejar-li la cara una miqueta, quedar bé amb els actes de la Ciutat del Bàsquet Català i fer la foto.

    També penso que seria prioritari altres zones de l'Estadi de Ferreries, però com ara començaran les obres del pàrquing i les piscines, no sé amb exactitud que és el que arreglaran i que és el que no.

    ResponElimina
  10. Si,en aixo tens rao,no teu puc negar i ami tambe magradaria que ho faiguen,en general esta molt mal cuidat tot l'estadi.
    Lo dels vestidors si no recordo malament se van fer nous.Lo que no ho he comprovat en los meus ulls,perque no tinc cap faena d'entrar-hi.
    Pero torno a dir que la oportunitat que vam tindre de fer un estadi nou,mes gran,millors instalacions i cost zero,ja esta perduda i dificilment la tornarem a tindre,ara tot es a bases de pedassos.

    ResponElimina
  11. Algu sap quan obri/quan tanca lo pavello i si esta el rocodrom disponible per a tothom?

    ResponElimina
  12. Jo crec que aixo se tindria que preguntar a la UEC,pero jo crec que no dixen penjar-se per les parets a cualsevol.Si tu en saps,no crec que te fiquen moltes pegues.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta