18 de febrer del 2011

L'escola de Bot farà un mercat amb productes propis


El mercat municipal de Bot serà l'escenari, el 23 de febrer, del primer mercat de productes, organitzat per una cooperativa de 37 alumnes de l'escola de la població. El producte estrella del mercat serà el calçot però els alumnes també vendran plantes aromàtiques i pots per posar-hi bolígrafs, elaborats per ells mateixos a l'escola. La iniciativa s'emmarca en el programa d'emprenedoria Emprendre a la meva escola, inclòs en el projecte Ruralactiva, de la Fundació del Món Rural. Durant el curs, els alumnes creen i gestionen una cooperativa en què fabriquen productes que després venen al mercat o en una fira del seu poble.

Publicat a El Punt

Imatge: Zer Terra Alta Centre

1 comentari:

  1. Los calçots potser seran extra llargs amb la caldoreta del cementeri nuclear que CiU ja està dient que accepta a les nostres terres, perquè segons ells, després de la reunió a Madrid amb Zapatero: Ves quin remei! De què van parlar el Sr. Mas i el Sr. Zapatero? O és que el poble és tan tonto que no ho pot saber?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta