18 de febrer del 2011

Jesús farà la XVI Fira de l'Oli, del 25 al 27 de febrer


El president de l'EMD de Jesús, Pere Panisello, va presentar, ahir, el programa d'actes de la XVI Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre, que enguany se celebrarà del 25 al 27 de febrer. Els encarregats d'inaugurar el certamen seran Francisco Arasa, Francisco Llasat i Joan Gisbert, expresident de la Cooperativa Agrícola i Caixa Agrària de Jesús abans de la fusió de l'entitat amb les cooperatives de Roquetes i la de Sant Jaume, al barri tortosí de Remolins, l'any 1995, per crear l'actual cooperativa Soldebre. La gastronomia tornarà a tenir un paper destacat a la fira, amb l'oli d'oliva com a eix central dels plats i els menús.

Publicat a El Punt

2 comentaris:

  1. A les etiquetes de l'oli extre verge, posaran que tenim la gràcia de tindre al costat el cementeri nuclear de la vergonya? I l'alcalde de Jesús, també mirarà cap a una altra banda quan los dirigents del seu partit accepten el cementeri imposat des de Madrid i en contra del Parlament de Catalunya. Si no recordo malalment el transvasament de l'Ebre, en boca del Sr. Pujol, també era una cosa inevitable quan manava CiU. Que no en van apendre? Que no van ser prou castigats a les urnes? Senyors, es tornen a equivocar. Ja poden dir-li al Sr. Zapatero que els compromisos que van firmar a Madrid l'altre dia "se los llevó el viento" com los que van signar el Sr. Mas i el Sr. Zapatero l'altra vegada, sí home! La del cap del Maragall en plàtera de plata...

    ResponElimina
  2. I dale que dale ...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta