31 de març del 2011

Bel agafa avantatge en la precampanya tancant la llista el primer

[Actualitzat a les 12.05 h.] · CiU torna a situar Anna Algueró en el número 2 · ERC confirma Alícia Gamundi en el segon lloc i promet les llars d'infants que l'Ajuntament no ha fet ·

L'assemblea de militants de Convergència va aprovar ahir al vespre la candidatura de CiU per a les eleccions del 22 de maig, i només uns minuts després també quedava ratificada pels militants d'Unió. L'alcalde tortosí, Ferran Bel, tot i que no va ser designat com a candidat de CiU a la reelecció fins al 4 de febrer, ara ha pres un cert avantatge en la precampanya. Aquest matí, Bel ja es farà la foto de família amb les dones i els homes que integraran la llista. Serà a la llotja medieval del parc municipal, convertida en la Casa dels Gegants després de les obres de millora que s'han fet en aquest mandat.

La candidatura de CiU a Tortosa per a les eleccions del 22 de maig

Hermetisme i fotos penjades a Facebook · L'actual regidora d'Acció Social, Anna Algueró, tornarà a ser la número 2 de la candidatura de CiU a l'Ajuntament de Tortosa. Així ho va poder confirmar El Punt ahir a la nit, minuts després de les dues assemblees que van ratificar la llista proposada per Ferran Bel. Va ser l'únic detall que va transcendir de la seu del carrer Argentina, tot i que es van penjar diverses imatges de la taula i del públic a Facebook. A més de Bel i de les diputades tortosines Meritxell Roigé i Mila Fernández, també hi van participar el portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull, i el president de CiU a l'Ebre, Xavier Pallarès.

Les altres candidatures · La resta de candidats no poden dir que tinguen la feina tan avançada. El nou alcaldable d'ERC, Josep Felip Monclús, va confirmar ahir que la seua número 2 serà Alícia Gamundi, exdirigent veïnal i exrepresentant de l'Institut Català de les Dones a l'Ebre. Monclús va proposar una llar d'infants a l'antiga comissaria dels Mossos d'Esquadra, tot criticant la “incapacitat” del govern municipal (CiU i ERC) per tirar endavant cap de les tres llars municipals que havien promès al barri de Ferreries, al marge esquerre del riu, i al poble de Campredó. Així, Monclús va voler renovar el compromís d'ERC amb els tres projectes.

Per la seua banda, Joan Sabaté no ha anunciat encara qui serà la número 2 a la llista del PSC –havien sonat l'exdiputada Dolors López i l'exdirectora territorial d'Educació, Marian Rojas–, i aquesta setmana la data prevista per revelar el nom era el 7 d'abril. Jaume Forcadell sí que ha dit que Jordi Jordan serà el número 2 d'Iniciativa-Entesa per Tortosa, una llista amb un 50% de gent independent. Al PP, Xavier Dalmau serà el nou candidat, mentre que Ebrencs Independents i PxC voldrien presentar-se amb Rafael López i Jordi Casanova, respectivament.

Publicat a El Punt

8 comentaris:

  1. Algunes constatacions:
    - Al govern s'està més calentet, oi Domingo ?
    - Anna Alguerò continua de 2, sí, però la que continuarà de segona serà Roigé. ( o tal vegada Panisello ? )
    - A destacar el sisè lloc de Domingo, per damunt de les actuals regidiros Cid i Villaroya
    - A Folqué l'han jubilat, definitivament.
    - El més damnificat, Caballol. ( gracies a Fotolog Tortosa ? )
    - Cap nom nou de renom
    - Del Pino ha perdut les eleccions a la FCF ( la candidatura que anava ). Una premonició ?
    - S'impulsa Victor Ferrando, de Jesús -en perjudici de Dolors Queral- de cara a la successió a l'EMD.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Perdona cucafera, però t'equivoques amb la candidatura de la Federació Catalana de Futbol, ja que va guanyar Subies, la llista on anava del Pino.

    ResponElimina
  4. Pau, perdona tu, i tots, tens tota la raó. Però anava tant bé per a la gracia....
    ( què una noticia no t'esgarri el titular ) és broma....
    Passa que potser continua sent una premonició.....

    ResponElimina
  5. The Power Party!
    And "The retallades society"
    Tots a l'antic escorxador.
    Això si que és significatiu.
    Milers d'esperits d'animals degollats us contemplen.
    Però, com tots son de missa, ja han degut fer passar un capellà abans pels exorcismes.

    ResponElimina
  6. Voteu a Ferran Bel que NO FARA ABSOLUTAMENT RES per acabar amb la problematica de les antenes de telefonia mòbil a Tortosa, al contrari continuarà fent la vista grossa i consentint que s'instalin antenes de telefonia mòbil camuflades per les teulades dels edificis i sense cap tipus de llicència municipal.
    Seria horrorós que aquest senyor tornés a guanyar les eleccions.
    Per a més informació podeu llegir la web:
    http://cartaalstortosins.jimdo.com/

    ResponElimina
  7. Estic totalment d'acord amb la retirada total de les antenes de telefonia mòbil damunt de les cases.
    El meu altaveus d'ordinador reben interferències dels mòbils de tant en tant, estic a 1 Km mínim de cap antena, però, tinc en recte a la de Remolins. No son els de casa, per suposat.
    És un atemptat contra les persones que estiguen ocupant llocs on davall viu gent. I una ocupació indiscriminada de les carenes de totes les muntanyes. I conec persones afectades que han tingut que marxar del lloc on vivien.

    ResponElimina
  8. estic d'acord en lo de les antenes, pero sembla que prima els guanys economics i la comoditat individual sobre els drets de la gent.
    o que la gent no s'entera - tinc un fart per fer als alumnes desconectar els mobils a classe, ja que tots pensen que si ho deixen en silenci, pos, ja esta bé. haurem de fer classes de fisica ...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta