15 de març del 2011

El Festast ha repartit 10.000 degustacions

Ruscalleda va participar en la jornada professional del Festast.
La segona edició de la fira alimentària per al consumidor de Tortosa, Festast, va tancar portes aquest dilluns amb la jornada professional, en què va participar la cuinera Carme Ruscalleda, amb tres estrelles Michelin. El trasllat de la jornada professional al dilluns ha resultat força positiu, segons l'organització, ja que va haver-hi un important èxit de convocatòria. A més de Ruscalleda, també hi va participar l'ebrenc Fran López, amb una estrella Michelin i cuiner del restaurant Torreó de l'Indià, de Xerta. Finalitzada la demostració gastronòmica, Ruscalleda va atendre els mitjans de comunicació i va destacar l'esforç organització de la fira Festast, així com l'aposta del certamen per les potencialitats del territori.

Segons l'Ajuntament tortosí, Festast ha tancat la seua segona edició havent repartit més de 10.000 racions en els dos dies i mig que la fira ha estat oberta al públic. Així, la pluja i la fluixa afluència del dissabte, sobretot al matí, no han estat problema perquè els expositors de la fira, que eren un 15% més que l'any passat, hagen acabat repartint tantes degustacions com en l'edició del Festat del 2010. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha destacat la consolidació d'aquesta fira i del model de fires sectorials pel qual ha apostat l'Ajuntament, al temps que ha valorat la bona acollida de la jornada professional. Per la seua banda, el regidor de Fires, Ricard Forés, ha afirmat que Festast té un potencial important de captació de turistes, tal i com s'ha demostrat amb la trobada d'autocaravanes que hi ha hagut aquest cap de setmana amb motiu de la posada en servei d'una àrea d'estacionament per a aquests vehicles al passeig de Ribera. L'últim acte del Festast va ser el lliurament dels premis gastronòmics Llorenç Torrado en les seues tres categories. En la categoria de Cuiners i Restauradors el premiat ha estat Isidre Gironés. En l'apartat Productors i Comerciants el premi ha anat a parar a l'Associació Territori del Sénia. I, finalment, en la categoria de Divulgadors, el guanyador ha estat Josep Lladonosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta