15 de març del 2011

Bel no vol parlar de majories absolutes

El candidat de CiU sosté que “res està guanyat” i afirma que tornaria a fer un govern “estable”i “obert als pactes” ·

Ferran Bel farà una campanya amb “to positiu” i de “proximitat”. Això és l'únic que l'actual alcalde de Tortosa va voler avançar ahir al matí, quan va revelar el lema electoral de CiU per al 22 de maig. Un eslògan de perfil continuista, Junts, tornem a fer-ho bé, que recorda el Fem-ho bé amb què va guanyar les eleccions del 2007. Bel, en canvi, va ser més contundent quan va referir-se a la possibilitat d'assolir la majoria absoluta. “Res està fet”, va assegurar per mobilitzar els votants de CiU. “A Tortosa, ens juguem continuar la línia d'aquests quatre anys o tornar enrere, amb governs de pedaços, inestables i incapaços de tirar un projecte endavant”, va advertir Bel. A més, va recordar que ningú ha assolit cap majoria absoluta a Tortosa, en 30 anys.

[Àudios]
-Ferran Bel es resisteix a parlar de majoria absoluta, però diu que faria un govern obert als pactes i estable
-Bel afirma que CiU incorporarà propostes dels ciutadans al nou programa electoral
-Ferran Bel diu que la campanya de CiU per a les municipals serà 'amb to positiu i de proximitat'

“Volem tenir el millor resultat possible”, va admetre. Però Bel va assenyalar que, en cas d'aconseguir una majoria absoluta, igualment voldria fer un govern “obert” als pactes i “estable”. Amb tot, Bel no va esbossar quines seran les línies del seu programa, ja que CiU s'està centrant ara a explicar l'acció de govern, així com a recollir, “processar” i “prioritzar” les demandes que els arriben dels ciutadans. Així, del 21 de març fins al 2 d'abril, Bel i els regidors de CiU recorreran tot el municipi per escoltar les propostes dels veïns i les crítiques “constructives”, per incorporar-les al programa electoral.

Publicat a El Punt

1 comentari:

  1. Són coses meues què la regidora Roigé em recorde la "duquesita" de Alba ? Trobo que hi té un aire.
    Per cert, diuen que Bel està obsessionat en que 500 vots tornin al PP.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta