21 de març del 2011

Karmele Marchante no és filla predilecta de Tortosa


El canal de TDT La Siete repetirà aquest dilluns a la nit, a partir de les 23.00 hores, el programa de "Sálvame Deluxe" amb què Telecinco va desmentir que la seua col·laboradora Karmele Marchante siga filla predilecta de Tortosa, com ella mateixa havia assegurat en una edició anterior del programa. Més d'1,8 milions d'espectadors van veure "Sálvame Deluxe" divendres (el segon programa més vist de la nit, després del concurs "Atrapa un millón" a Antena 3). En concret, Telecinco va tornar a emetre una conversa telefònica amb el servei de premsa de l'Ajuntament de Tortosa, enregistrada sense permís, en què es negava categòricament que la popular periodista hagués rebut aquest reconeixement. De fet, fins i tot la mateixa Marchante es va posar en contacte fa uns dies amb l'Ajuntament, per intentar confirmar quin era el reconeixement institucional que li haurien fet el 1999. Per esbrinar-ho, la periodista va enviar una fotografia de l'acte, en què apareix l'exregidor Gaspar Ricart. Però també des dels serveis de protocol de l'Ajuntament li van comunicar que no havia estat reconeguda com a filla predilecta de Tortosa. Al programa només van mostrar una insígnia de l'Ordre de l'Atxa.

En diversos moments del programa es van poder veure imatges d'aquella estada de Karmele a Tortosa, en què va exercir de madrina de la Setmana de la Moda organitzada per l'Agrupació de Comerciants Tortosa Centre. En aquest sentit, en una altra de les imatges es veu l'actual col·laboradora de "Sálvame" amb el president de l'entitat en aquella època, Joaquim Pla. "Sálvame" ha començat també aquest dilluns recuperant el tema de la suposada polèmica de Karmele Marchante, tot anunciant que havien aconseguit parlar amb Josep-Lluís Carod-Rovira, ja que la periodista assegurava que havia rebut una creu de mans de l'exvicepresident de la Generalitat. Durant el programa de divendres, mentre parlaven amb Karmele, van ensenyar una altra fotografia en què es veia Carod-Rovira amb l'exregidor de Tortosa per Esquerra, Lluís Martín Santos.

10 comentaris:

  1. I a qui l'interessa tot això?

    ResponElimina
  2. Preguntes a qui l'interessa o a qui l'interessa i diu que no l'interessa ?. Sempre tenint en compte què, home, interessar, interessar, potser interessa més a tothom el risc nuclear i tsunami del Japó, la guerra a Líbia, els 6 bombers morts a Terol o els 4.500.000 d'aturats.
    Dit això, Karmele està una mica "p'allá". És tant friki què, un pin de la Senyera que li va donar Carod Rovira, ho va vendre com una gran condecoració de la Generalitat ( apunt va estar de dir la Creu de Sant Jordi ); i les dependentes de la botiga de Barrobes que van fer les xafarderes tant com van voler, recollides en una càmera oculta, s'han espantat i han demanat perdó.

    ResponElimina
  3. Uuuuuuuuuuuffffffff!!!!!!!!

    ResponElimina
  4. L'apunt va ser penjat ahir a la tarda i ja és el cinquè més llegit dels últims set dies. Potser Karmele interessa més del que ens pensem o volem fer veure.

    ResponElimina
  5. Pos si lo de la Karmele no interessa, no cal que ho llegiu!!prou d'hipocresies, que tots parlem contra lo cotilleo i som los primers que nem fent safareig. Si gent com la Karmele triunfa algo passa. Encara que mai s'ha amagat de ser tortosina i quan parla el catal'à a TV sempre ho ha fet en accent ebrenc, algo té de bo la criatura...Ja ho veieu, quins personatges que exportem ara a Tortosa, però veient com ha acabat lo de la casa de Pedrell, no m'extranya. Ai que poc cuidem lo que tenim!!i mentre tomba i gira en lo ditxós monument, no si lo casc antic caurà i lo pirulo del riu serà l'únic que continue en peu...

    ResponElimina
  6. Un servidor té els seus dubtes sobre la imatge real que de Tortosa dóna la Karmele Marchante. Però és una opinió, és clar, i d'un pèssim tortosí. El que em preocupa, tot i que no em sorprén, és el nivell del periodisme d'investigació (per anomenar-lo d'alguna forma) que es practica als programes de safareig rosa. Amb la que està plovent, i amb currículums falsejats a governs, ajuntaments i altres herbes, l'esforç principal d'aquests "periodistes" és comprovar si la Karmele va mentir quan deia que era filla predilecta de Tortosa... Ai, senyor!

    ResponElimina
  7. És interessant la reflexió de Toni sobre el tipus de periodisme suposadament d'investigació que fan els programes de premsa rosa. Però "Sálvame", en realitat, no és això, sinó un híbrid entre programa rosa i reality, amb l'únic objectiu d'entretindre l'espectador (la crònica rosa, com a mínim, també pretén informar). La majoria del temps, els protagonistes i per tant els entrevistats de "Sálvame" són els propis col·laboradors del programa, amb la qual cosa el producte surt més barat que si haguessen de contractar exclusives de famosos de veritat. La fórmula els ha funcionat i ara l'han revifat amb l'excusa dels especials de "La Caja". Per tot plegat, no ens podem agafar seriosament tot allò que expliquen o tot allò que passa en el programa. Sempre he vist "Sálvame" com una mena de paròdia d'altres programes 'més seriosos' com "DEC" o "La Noria", és l'única manera d'entendre per què fan el que fan.

    ResponElimina
  8. Mon pare sempre ens diu que no li agrada mirar pel·lícules, ja que , despres d'una estona sempre li fa la sensació de que allò no està passant de veritat .... ;)

    ResponElimina
  9. Mireu si ens ho hem d'agafar com una paròdia què -parlant de periodisme, per exemple- un dia vaig sentir com tots plegats ( sobre tot la mestra de periodistes Lidya Lozano ) competien per veure qui d'ells era al que menys havien vetat els entrevists, com a senyal de bon periodista suposo.
    Ara bé, parodies a banda, els insults, burles i formes, son les que son, i una obra de teatre no ho és. Encara que hi hagi guio previ.
    Tot plegat nomes té un nom: Prostitució, tot per diners, tret que no venen el seu cos ( cal suposar ), venen els sentiments, la intimitat el vocabulari i els companys. Si ho haguessin de fer gratuïtament en compte dels 600/700 €/diaris de mitjana, segur que no ho farien.
    És Teleci(r)co.

    Quant a Karmele, pos home, té la importància que té, però confondre un pin amb una creu de la Generalitat i assegurar que l'havien fet filla predilecta de Tortosa sense ser veritat és greu, i dir-ho a Sálvame o a Els matins és el de menys.
    De moment, per acabar d'embolicar la troca, ha aconseguit que a l'himne de la Cinta li diguen de Tortosa.

    ResponElimina
  10. Estic sorpres que aquesta noticia tingue 10 comentaris.


    Sense comentaris

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta