9 de març del 2011

Tortosa fa un casal a l'escola del grup El Temple


L'Ajuntament de Tortosa ha començat les obres de rehabilitació d'una part de l'antiga escola Arce Ochotorena, al grup El Temple, la barriada abans coneguda com a 13 de Gener. L'objectiu de les obres és situar-hi un centre multiús perquè siga un casal per als veïns del barri. Els treballs els estan realitzant els alumnes de la Casa d'Oficis, els quals també estan rehabilitant la Casa Brull, al nucli antic. La previsió de l'Ajuntament tortosí és que les obres estiguen finalitzades d'aquí a quatre o cinc mesos.

Publicat a El Punt

1 comentari:

  1. El Grup Del Temple - on és aixo? Ai, si, has de seguir els cartells que diuen, encara, 13 Gener!
    Segons per a quines coses, tenim un ajuntament molt rapid i eficaç, ja portem 3 caps de setmana amb inauguracions, i les que han de venir (aquest, ciclisme) - pero per altres coses, lentooooooooos. Diuen que al novembre es van assebentar que fa més de 20 anys que ja haviem pres l'acord del canvi del nom. Ara portem, pos, 20 anys més 3 mesos ... i sumant.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta