22 de març del 2011

Tortosa reestrena l'ajuntament

L'Ajuntament de Tortosa ha finalitzat les obres de reforma integral de l'edifici consistorial, les més importants des que va ser construït a la postguerra. Dissabte es farà una jornada de portes obertes per a tota la ciutadania. Segons l'alcalde, Ferran Bel, durant aquest mandat s'hi han fet actuacions, amb un pressupost global de més 1,7 milions d'euros, per modernitzar l'administració local i millorar l'atenció a la ciutadania. Bel va indicar que les obres han implicat una reorganització interna que representa també el primer pas cap a l'administració electrònica. Les reformes han inclòs la instal·lació d'un ascensor i la renovació de la xarxa elèctrica i de climatització, a més de l'arxiu. Sobretot han afectat el servei d'atenció ciutadana (SAC), la sala de premsa, la sala d'espera d'alcaldia i les àrees de Promoció Econòmica, Governació i Urbanisme.

+Àudios:
-L'alcalde de Tortosa afirma que la reforma interior de l'edifici de l'Ajuntament servirà per atendre millor els ciutadans
-Ferran Bel diu que la reforma i reorganització de l'Ajuntament facilitarà el pas a l'administració electrònica


Publicat a El Punt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta