22 de març del 2011

Reobre el restaurant La Valenciana de Tortosa


Els propietaris de La Valenciana ja han reobert el restaurant, després que fa una setmana la policia local clausurés el negoci per insalubre. Un portaveu de la família ha volgut aclarir que la policia va precintar el local quan les obres de millora ja estaven fetes, el 15 de març, i que l'inspector de sanitat no va passar fins dos dies després per comprovar que havien complit els requeriments.

Publicat a El Punt

+Aclariments dels propietaris del restaurant La Valenciana

En referència a la notícia publicada sobre el tancament per insalubritat del nostre local, vull aclarir que és cert que estàvem advertits de que havíem de fer reformes de caràcter lleu a la cuina. Degut a la situació econòmica no hem pogut fer-les en la rapidesa desitjada. Teníem la notificació que el 15 de març ens tancarien la cuina si no estava en les condicions adequades. Finalment, dues setmanes abans de la data ja estaven totes les obres acabades. La nostra sorpresa va ser que el dia 15 no va aparèixer l'inspector de Sanitat a comprovar si realment tot estava en condicions, sinó que va venir la Policia Local amb l'ordre de precintament. Després de la pertinent reclamació, el dijous dia 17 va passar l’inspector de Sanitat i el resultat és evident, ja que el divendres dia 18 ja estàvem oberts al públic un altre cop.


Jordi Vidal Sabaté


Imatge: Google Maps

2 comentaris:

  1. Molt be Jordí!!! Deixant les coses clares. Anims i endavant

    ResponElimina
  2. Una alegria que tot fos un malentès. Dissabte a sopar un altre cop! A veure si teniu algun plat especial!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta