25 d’abril del 2011

Canvis en la façana de la plaça de l'Absis


La rehabilitació de la Casa Brull entra en la recta final ·

Les façanes de les cases de la plaça de l'Absis ja tenen una altra cara. La reforma de l'antiga Casa Brull, amb vistes al carrer Sant Felip Neri i a la plaça de l'Absis, ja ha entrat en la recta final. L'Ajuntament té previst instal·lar-hi la nova seu de l'àrea de Festes. L'actuació s'ha fet coincidint amb les obres de la nova plaça elevada del barri del Castell, que com el nou passeig de Ronda també servirà per oferir una vista insòlita del nucli antic i de la catedral.

Publicat a El Punt

2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. No té mala pinta com està quedant la plaça de l'absis...llàstima que estigui tapat el fragment de muralla andalusina que van trobar, de menos pedres altres pobles ne fan monuments!!almenys ja és algo més que fer forats i més forats.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta