20 d’abril del 2011

El PP de Tortosa connecta el contestador automàtic


El PP de Tortosa va presentar ahir la seua candidatura, que encapçalarà l'independent Javier Dalmau. El primer acte important de precampanya serà l'1 de maig, amb un dinar de militants en què s'espera la presència d'una figura del partit, que també visitarà la fira Expoebre. D'altra banda, Dalmau va anunciar la posada en funcionament d'una pàgina de Facebook i d'un contestador automàtic amb el número 977 44 04 04, en què els ciutadans de Tortosa podran deixar les seues propostes i consultes.

+Àudio:
-Javier Dalmau presenta la candidatura del PP de Tortosa

La candidatura del PP de Tortosa per a les eleccions municipals

Publicat a El Punt

14 comentaris:

  1. Gutijaume, quin ets?
    De la foto.
    Felicitats. Comences les pràctiques.

    ResponElimina
  2. Lo de l'esquerra de la primera fila?

    ResponElimina
  3. No a l'esquerra no hi estic mai, sóc el que està a la dreta inversa de la primera fila ;)

    ResponElimina
  4. El del "centre" no està gaire content!

    ResponElimina
  5. Ai Gutijaume, a tu les los capellans te devien pegar per escriure en l'esquerra i per això estàs traumàtic d'ulitlitzar-la?

    L'esquerra fa més que la dreta (i no nomès en política) l'esquerra és el fundament de la nació, i a més que fariem si no hi haguesen enfrontaments polítics, vaya aborriment de vida, bueno disli si el coneixes, a Rajoy, que ZP surt al ranquink dels 20 primers més vestits, que no tot ho fa mal...

    ResponElimina
  6. Això de la dreta inversa, mmmmm, no se xeic!
    Bé si em veus per Maso, ja saps, cubata vino con sifón.
    Em coneixeràs perquè totes les xiques s'aixequen a besar-me. Per això no vaig mai. Em fa vergonya.
    ;-)
    Hamster, amb lo Gutijaume a la llista... :-D
    Au, que sempre ha tingut un posat serioset ell.

    ResponElimina
  7. Ah que em desfiava del tema, es que és el que tenim els d'esquerres, facilitat per parlar de temes diferents no està estancats en un mateix tema.

    Si truco a un número de telèfono he de pagar per a dixar la meua veu que segurament desprès la borrareu? O no? Us digneu a escoltar-ho? No sou capaços de contestar vosaltres mateixos i enfrontarvos als problemes?

    ResponElimina
  8. A més això del contestador pareix el del tomàtic del club super3, sortegeu algun viatge o desprès les millors opinions surten per PPTV (la tele del PP que entren moltes cadenes privades que no cal nombrar) o sortireu vosaltres en HD (Hight Definiton o alta definició en català)dient "vinga truqueu ara, als 7 primers regalem una samerreta, vinga sol necessito saber al contestador que hem digues l'abrebiatura d'un partit que comença en P i acaba en P, vinga sol te dos lletres"

    Ric per no plorar!!

    ResponElimina
  9. Si arribeu a estar al poder, és així com solucionareu els problemes? Us penseu la Moncloa potser, a ja se Tortosa no es tan important per a vosaltres com preucuparvos personalment en la gent al tu a tu

    ResponElimina
  10. Ufff calma David, primer que tot m’agradaria saber si retallar drets, llibertats i pujar impostos et pareixen mesures d’esquerra?

    Veig que tens algo personal contra el PP però en això de tancats a parlar, no t’ho pensis, prova-ho tú mateix picant al contestador (amb un fix et sol sortir gratis) i si no també es facilitarà properament un e-mail i un facebook on tu mateix podràs opinar lliurement el que vulguis, no com en altres facebook que esborraven comentaris contraris, la crítica constructiva sempre és positiva i per tant no estem tancats a cap tipus d’opinió ni tema.

    No té res que veure amb el contestador del tomàtic, estem parlant d’una eina que ens facilitarà el contacte amb la gent, els que dominen les últimes tecnologies, que ens informem a través de blocs i ens movem per facebook ho tindrem més a mà per escriure el que pensem, però no ens oblidem que la gent gran no té aquesta facilitat i la seva opinió és igual de valuosa que la dels demés.

    Es que Zetaparo té molt de talant ;). Mira’l quina planta que té:
    http://www.abc.es/Media/200909/24/-familiadgdfgcopia2--647x400.jpg

    ResponElimina
  11. Vaja també està "Don Jesus", quines hosties que repartia al Bisbe Moll ... allò si que era "talante".

    ResponElimina
  12. Gutijaume,

    En part tens raó, tot s'ha de dir, la gent d'esquerres sabem reconèixer, els partits no son molt acceptables amb les crítiques, avui mateix al PSC de l'Ebre he vist que sol podies cal·lfificar les notícies com; "m'agrada" no podies dir "no m'agrada"

    Segon punt torno a repetir que el telèfon el veig una eina freda amb la població

    Tercer, ZP, no és el millor candidat espanyol pot ser, perquè ho ha fet fatal, però Rajoy al 2012 (proximes eleccions si no recrodo mal) ho farà millor?

    En això últim dono la victòria al PP, que segur que guanyareu a l'Estat Espanyol

    Per acabar, el meu bloc, Periodisme Juvenil, li ha fet una entrevista a Joan Sabaté, aquest 3 de maig la faig amb el senyor Bel, em podries aconseguir una entrevista amb Javier Dalmau, el cap de llista de Tortosa? Així pot ser aclariria assumptes sobre la ciutat, però amb el degut respecte.

    Gràcies

    ResponElimina
  13. et passo l'enllaç: http://periodismejuvenil.blogspot.com/

    allí veuràs la entrevista a Joan Sabaté

    Si parles amb el cap de llistes, recorda-li que és una entrevista juvenil (és de dir no utiltzar paraules molt tècniques, respostes curtes... Sabaté no ho va fer i no va interessar tan l'entrevista

    ResponElimina
  14. Tranquil David, Xavi≠Joan, l'un és un professor d'història, amb llarga trajectòria política, l'altre és professional d'hisenda pública. Això si, crec que ambdós funcionaris, l'un de la Generalitat, l'altre de l'Estat.
    A cops la "veterania" no és un grau, ni la "joventut" una virtut.
    Lluís, deixem a Jesús tranquil, que si parlem de cabotadors la llista seria llarga, i de molts colors. També hi ha dos Fabres-Valles, Vallés-Fabra a la llista... Los de sempre. Hi han rarets també, encara que començo a lligar parentius. I això que no se m'han donat mai les relacions de parentiu. Sempre m'he perdut amb la família Buendía.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta