23 d’abril del 2011

Ferran Bel diu ara que revisarà el conveni amb Adif pels terrenys de Renfe



El programa de CiU inclou la urbanització dels terrenys que Renfe té en desús ·

L'alcalde de Tortosa i candidat de CiU a la reelecció, Ferran Bel, va afirmar dijous que caldrà renegociar el conveni de l'Ajuntament amb Adif per a la urbanització dels terrenys de Renfe. Bel va fer aquest anunci durant la presentació del programa electoral de CiU, just al costat de l'estació del tren, i menys d'una setmana després de la posada en servei del pas provisional, a través de les vies en desús, que l'Ajuntament ha construït. La renegociació serà “en termes econòmics”, ja que l'anterior alcalde, Joan Sabaté, va signar el conveni l'any 2006, en un context de bonança i de fortalesa del sector de la construcció. Segons el conveni, Tortosa hauria de pagar tres milions, a més de 2,6 milions més per costejar la reforma de l'estació. “Era un conveni molt costós i feixuc per a l'Ajuntament, que amb aquesta operació no ha de guanyar diners, però tampoc n'ha de perdre”, va assenyalar.

Bel va afegir que han notat una “certa sensibilitat” d'Adif, però va assenyalar que potser caldrà esperar fins després de les eleccions estatals. La urbanització dels terrenys permetrà unir els barris de l'Eixample i del Temple amb una nova zona residencial i comercial; fer-hi un gran pàrquing subterrani, i traure el pont de l'avinguda Generalitat.

+Àudios:
-L'alcalde de Tortosa afirma que caldrà renegociar el conveni amb Adif per a la urbanització dels terrenys de Renfe
-Ferran Bel explica les línies generals del programa de CiU a Tortosa
-El candidat de CiU anuncia la creació d'un casal per a les entitats que es dediquen a l'atenció i cura de familiars malalts
-Bel promet una residència universitària per a uns 50 estudiants al barri de Remolins

Publicat a El Punt

1 comentari:

  1. La simbòlica presencia d’un tram de via fèrria a Tortosa que ja no es operativa efectivament obliga a renegociar no tant sols la unió entre dos barris, sinó que es urgent replantejar-se amb valentia suficient la solució per unir TOTS els barris de la ciutat que ara separa.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta