23 d’abril del 2011

Josep Pujol Jové ‘només' és el candidat d'ERC a l'EMD de Jesús


ERC va detectar una errada en el BOP de dimecres, ja que Josep Pujol Jové també hi apareix com a candidat del PSC a l'EMD de Jesús. El candidat socialista a Jesús és Antoni Sabaté.

El BOP amb totes les llistes electorals del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre


Publicat a El Punt


Imatge: ERC de Tortosa

3 comentaris:

  1. Segons el BOP Josep Pujol és candidat a l'EMD de Jesús tan per ERC com pel PSOE. S'entén que pel PSOE és Antoni Sabaté, però vols dir que no està equivocada la notícia i enlloc de "només és el candidat d'ERC a l'EMD de Campredó" hauria de dir "només és el candidat d'ERC a l'EMD de Jesús"?

    ResponElimina
  2. Un lapsus. El titular ja està corregit. Gràcies!

    ResponElimina
  3. El cert és que va ser la pròpia gent del BOP que a les 8:00 del matí va trucar al PSC advertin de l'errada comesa.

    De totes formes tant la gent d'ERC com la gent del PSC vam tenir una relació molt cordial i correcta durant tot el dia sobre aquest tema.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta