9 d’abril del 2011

Nou web electoral de Ferran Bel, amb domini “.cat”


L'equip de campanya del candidat de CiU a la reelecció, Ferran Bel, va anunciar ahir la posada en funcionament del nou web del seu alcaldable. Fins ara, Bel tenia un bloc personal a Blogger i un perfil a Facebook, però ara ha estrenat un web propi, www.ferranbel.cat. El web incorpora les notícies de la candidatura i les seues propostes.

Publicat a El Punt

3 comentaris:

  1. Mai tant ben dit lo de "electoral", Així tindrà excusa per no actualitzar ni fer cinc cèntims de res, mentre no hi hagi eleccions, com ha fet en el bloc. En tres anys i mig, tres entrades preeleccions i una per la polèmica del monument. El que no se sap és sí ho ha fet amb el 75 % de la dedicació o el resant 25.

    ResponElimina
  2. No hem digueu que una cosa no se li ha de reconèixer als dissenyadors de la campanya. Les sigles FB, Ferran Bel, i fb, facebook, tenen el mateix color, a banda de la coincidència de sigles.
    Creieu que Mark Zuckerberg, i Jeff Rothschild, recolzen al líder de CiU, o li han suggerit quelcom?
    Per a quan un "Servidor" de webs, ebrenc?
    Les inversions en magatzems digitals son fortes i, amb els "contactes" d'FB hauria de ser fàcil llogar-les a fb, que en necessita cada cop més.
    Venc idees "barates" pel desenvolupament ebrenc i tortosí. Al mòdic preu de zero eurus.
    Blues empires!
    I want a yellow submarine!
    Per anar per l'Ebre, clar, i cultivar "margaritifera auricularia".

    ResponElimina
  3. Bel a les escales de la Catedral?
    Què no les ha pagades un particular?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta