9 d’abril del 2011

Portes obertes a l'edifici Betània, el 16 d'abril


L'institut de Tortosa, amb el suport de l'Ajuntament i dels serveis territorials d'Educació, ha programat un dia de portes obertes a l'edifici Betània. Serà dissabte que ve, 16 d'abril, entre les deu del matí i la una del migdia. L'objectiu de la jornada és donar a conèixer les instal·lacions on es traslladarà l'institut a partir del setembre. Sobretot, a les famílies que durant la preinscripció s'han quedat sense plaça a l'institut Joaquim Bau.

Publicat a El Punt

6 comentaris:

  1. Però quí ocuparà l'edifici, tots els alumnes del "tercer institut" (no vull dir-li institut de Tortosa perquè Tortosa en disposa tres, d'instituts)tots els alumnes? els alumnes de 2n, 3r, 4t de l'ESO i 1r i 2n de batxillera? On aniran finalment els de primer?

    Voldria respostes concretes, perquè al Betània no hi ha tantes aules i si en temps de crisis hem de fer aquesta despesa, que es queden al J.Bau que allí hi caben sense gastar-se un duro més (es més, aquest curs s'ha estrenat l'edifici de les noves aules de batxillerat i de la biblioteca i s'han adequat les instal·lacions per als alumnes de l'escola de cuina)

    ResponElimina
  2. Sra. Yuca,
    no crec que tingue respostes a les seues preguntes fins el dia 16, ja que ni ells tampoc ho saben com s'ho faran. Això és improvisació sobre improvisació. Són víctimes dels seus pròpis discursos.

    ResponElimina
  3. Ni uns ni altres sabeu del que parleu, jo membre del consell escolar del Institut de Tortosa (perquè aquest és el nom del tercer institut, els altres dos tenen altres noms Sra. Yuca)us dic que nosaltres fem el que ens manen, i qui ho a fet malament no som nosaltres sinó el Sr. Alcalde i companyia, que qui fa les coses mal fetes son ells, i de víctimes dels nostres propis discursos res, que nosaltres ni ens hem pronunciat, ens han dit que anem cap allà i allà que anem. Per últim el Betània disposa de les suficients classes per a tot l'Institut, fins i tot les hem de dividir, ja que són molt grans (si hi cavia una universitat és llogic que un institut també hi cap)

    ResponElimina
  4. Sr David Nieto,
    en primer lloc no vull que es prengui les meves paraules com un atac al tercer institut, ans al contrari, és trist veure com l'administració no s'ha donat pressa en fer els deures i com ho paguen uns bons professionals i uns alumnes que es mereixen lo millor.
    Clar que a la ciutat ja es van viure situacions com aquesta quan el col·legi de la Mercè no tenia edifici propi i va haber d'estar en barracots i fins i tot en una part de l'edifici del seminari. També va passar per aquesta situació el col·legi del Temple, abans dit Arce Ochotorena, que per no estar acabat quan tocava els alumnes estaven distribuits entre l'edifici del 13 de gener, l'antic edifici del col·legi de l'arrabal i un espai que generosament van deixar l'associació de veïns de l'arrabal.

    Dit això passo a comentar el nom d'aquest institut. Que és un institut de Tortosa és cert, com els altres dos però que s'aproíï del nom de la ciutat com si en fos l'únic pot arribar a ferir sensibilitats, cosa que no caldria. És més jo diría que usurpa el nom amb que popularment es coneixia un altre institut quan no n'hi havia d'altres a la ciutat.

    I l'altre punt, lo de l'espai a l'edifici Betània, tant de bo sigui com vosté diu, però no crec que tot un centre amb els 4 cursos de l'ESO i els dos de batxillerat pugui encabir-se en el mateix lloc que uns estudis d'empresarials amb pocs alumnes (i no tota una universitat!)

    I si us plau no em digui que no sé de què parlo.

    ResponElimina
  5. Yuca, ho sento però això del Institut de Tortosa, què fa uns mesos ja es va debatre per aquí La Marfanta, a hores d'ara crec que està més què resolt.
    mireu sinó

    ResponElimina
  6. Sra. Yuca,

    1. Efectivament es trist veure com Tortosa en general no fa les coses com té que fer, perquè en l'educació s'han lluït, la alcaldia del Sr. Ferran Bel, (la del PSC tampoc supera ni molt menys a la del CIU).

    2. El tema del edifici Betània, pot venir vostè mateixa a veure les instal·lacions.

    3. Qui millor sap del que parla és qui està dins, des de fora les coses es veuen diferents, per tant demano disculpes de la frase "ni uns ni altres sabeu del que parleu" ja que està mal formulada.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta