9 d’abril del 2011

Concert de primavera a la plaça del mestre Monclús


La renovada plaça del Mestre Monclús, al barri de Ferreries, serà aquest diumenge l'escenari del Concert de Primavera que oferirà la Banda Municipal de Música de Tortosa. El concert començarà a les dotze del migdia, amb entrada gratuïta, i recuperarà per als concerts de la banda de Tortosa un dels espais més tradicionals. Tot i que hi haurà un repertori variat i ple de novetats, per acabar tocaran el pasdoble de Tortosa.

Publicat a El Punt

1 comentari:

  1. Animar a la música dels tortosins i a la Banda Municipal.
    I agrair la foto a Gustau, que ens permet veure la cosa esta rara que ningú sap que fa ni quin sentit te més que el de llevar la vista als veïns.
    Molt de parlar de dèficits i retallar llocs de treball als d'aquí mentrestant les obres que es fan son de la pitjor espècie d'arquitectura que mai s'ha fet a la ciutat.
    Fins quan aquesta inutilitat i desastre de l'urbanisme tortosí?
    Pagaria doble impostos per a que se l'emportessen juntament amb el monument i altres "floripondios".
    Al seu costat, les "cases barates" és mereixen la categoria de "Monument Nacional".
    Ja l'he dita.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta