22 de juny del 2011

10 anys del Parc Natural dels Ports



L'alcalde de Prat de Comte, Joan Josep Malràs, ja és el nou president del parc ·

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, ha presidit aquesta tarda a Roquetes l’acte de celebració dels 10 anys del Parc Natural dels Ports. Per commemorar aquest desè aniversari, s’ha organitzat una sèrie d’actes i activitats en cadascun dels pobles que conformen el parc. Un total de 10 actes de temàtica variada, que es faran en 10 municipis del Baix Ebre, del Montsià i de la Terra Alta del 17 al 29 de juny. A més, durant la celebració d'aquest dimecres, també s'ha presentat la Memòria d'actuacions 2001-2011. Així, segons Pelegrí, el parc dels Ports és un bon exemple de “compaginació del respecte envers la natura amb el creixement econòmic”. En aquest sentit, ha afegit que la declaració d’espai protegit ha estat una oportunitat i ha servit per dinamitzar l’activitat socioeconòmica de les Terres de l'Ebre, tot“conservant el patrimoni ambiental i garantint el desenvolupament del sector turístic”.

D'altra banda, la celebració dels 10 anys del Parc Natural dels Ports també ha servit per fer oficial el nomenament de l'alcalde de Prat de Comte, Joan Josep Malràs, com a nou president del parc. Malràs té 48 anys i actualment també és diputat provincial de la Diputació de Tarragona. Des de 2001, és membre de la Junta Rectora del Parc Natural dels Ports. Farmacèutic, ortopedista i amb estudis de medi ambient, ha tingut sempre una vinculació molt directa amb el món universitari, on va ser membre del Consell Social de la URV i de la junta de l'Associació Universitat d’Estiu Terres de l’Ebre. Malràs és membre de la junta rectora de l’Institut de Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (Idece) des de 2003, del Patronat de la UNED a Tortosa i de la Fundació Universitària Doctor Manyà.

Memoria d'actuació 2001-2011 del Parc Natural dels Ports

Imatge: Generalitat de Catalunya

1 comentari:

  1. Nova web amb informació diversa sobre els Ports, esperem que us agradi!
    http://parcnaturaldelsports.wordpress.com

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta