22 de juny del 2011

Aus mortes i excrements d'ocells als voltants de la catedral de Tortosa


Des que treballo al barri de Remolins passo diàriament per davant de la catedral de Tortosa o del palau del Bisbe, segons si agafo la ruta pels carrers Ciutat i Croera, o si opto per  l'avinguda Felip Pedrell. En els dos itineraris és freqüent trobar ocells i coloms morts, així com una important acumulació d'excrements d'aquestes aus. Aquest dimarts, a les deu del matí, hi havia aquest colom esbudellat, que els serveis de neteja municipals han retirat un parell d'hores més tard. De fet, al carrer Croera i a la zona de les noves escales de la catedral la neteja és habitual, però ara hi ha més ocells que fa uns mesos i, a més, comença a fer calor. A banda, tant ahir com avui han netejat els balcons del palau episcopal, molt afectats pel mateix problema, i l'aigua bruta ha caigut al carrer.

3 comentaris:

  1. Si li fessen l'autòpsia a n'este cadàver, segur que trobarien pèls de bigot...

    ResponElimina
  2. Ets una mica animal, però alguna cosa així se m'ha ocorregut en llegir una notícia darrera de l'altra. Voluntat de periodista?

    ResponElimina
  3. Ho fan a la antiga los bisbes .....
    Agua vaaaaaaa.... i amolla't!
    Sembla que des de que passes per Remo Gustau, la tertúlia s'omple de gent del barri.
    Friend's LaMarfanta!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta