21 de juny del 2011

Aznar, convidat d'excepció en una boda a la catedral de Tortosa


L’expresident del govern espanyol, José Maria Aznar, va visitar Tortosa aquest dissabte passat. Aznar estava convidat al casament d’una filla d'Emilio Rada, exregidor del PP, amb un escorta de la seua seguretat personal. La presència de l’expresident espanyol va provocar un enorme desplegament policial en tot el nucli antic. A més, per motius de seguretat, es va tancar l’accés del públic a l’exposició permanent d’art litúrgic de la catedral. Abans de la cerimònia, Aznar es va fotografiar a la plaça de la Cinta amb altres convidats al casori, com mostra aquesta imatge que el periodista Oriol Gracià ha penjat a la xarxa social de Facebook. Alguns veïns i turistes van poder veure l’expresident espanyol, i fins i tot es va escoltar algun crit de “Visca Catalunya independent”. Segons ha pogut saber Canal 21 Ebre, la núvia es va canviar fins a tres vegades de vestit al llarg de la jornada nupcial. El banquet de noses es va celebrar al Parador del castell de la Suda de Tortosa.

10 comentaris:

  1. És curiós, que se'n donen vergonya de sortir a la foto ?
    Més enllà de l'acudit fàcil, no sé si la foto ja l'has copiat així, Gustau.....però a L'Ebre digital surt pixelada, en canvi a l'Ebre TV surten amb la cara destapada. Nomes em falta veure com l'heu tret a Canal 21 Ebre. Sigui com sigui, què no es pot treure la foto amb les cares "netes" si és al carrer ?

    ResponElimina
  2. Com que la foto està feta al carrer, que és un lloc públic, es pot publicar amb les cares sense pixelar. Tant a Canal 21 com aquí, però, hem utilitzat la mateixa imatge que O.Gracià ha penjat a Facebook. Els cercles blancs que tapen les cares són fetes per ell. Per tant, a l'Ebre TV han degut utilitzar la imatge tal qual.

    ResponElimina
  3. Be jo, com tonto soc, soc dels que creuen que per treure una foto d'algú se li ha de demanar permís. També se que és gairebé impossible i ens colem els uns en les fotos dels altres.
    No surto a n'aquesta, clar. Però, si en sortís a alguna i no vulgues que se'n fecin copies de la reproducció, podria vetar-ho?
    És un dubte legal.
    Soc dels que pensa que quan en fan una foto et roben l'ànima. No vull cobrar per ella, ja que no és meua, però si que en soc responsable de la seua cura. Si soc, que ja seria molt afirmar.

    ResponElimina
  4. Vaja exemple! En aquests temps de crisi i la novia es canvia fins a tres vegades de vestit.Això és poderio

    ResponElimina
  5. Jo vaig ser present a l'acte, no a la cerimònia sinó fora a la catedral, ja que van contractar a la Fanfara de la Vegueria (Lo Golafre de Remolins) i ja sabia que era una boda important, perquè es veia alfombra roiga, van comprar-nos al Golafre molts de coets i dic val serà una cerimonia bastant el·legant però en cap moment m'esperaba veure al Sr. Azanar. Per cert no trobo correcte que en un acte així és tingui que cridar "Catalunya Independent" o alguna cosa així, trobo que no era el moment indicat, tot i que jo soc molt independentista, no crec que en aquells moments tocaba això.
    Lo dels vestits és un detall curios sí, com se nota que tenen diners.

    Ah i algu que estigui a prop del castell o els veïns de remolins, no vau veure l'espectacle de coets? Va estar molt bé i va durar bastant de ratet, i per últim no vau sentir la música fins a altes hores de la matinada?

    ResponElimina
  6. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Si però gràcies a n'estos "rics" el Golafre va vendre un número de coets, com diu David, que d'altra forma no haguessin venut potser.

    Si aquesta gent, que és la que té la pasta, no es gastés els diners que tenen en totes aquestes coses (coets, vestits, banquets...) apanyats aniríem a n'este país.

    ResponElimina
  8. epep, Gutijaume, això no és així, a mi ni a ningú d'aquí ens mantenen el rics, nosaltres, o els nostres pares en el meu cas, suen dur per poder portar diners a casa, a mi que vingue un ric i se gaste 1000€ en coets que se'ls gaste, però per aixo ja m'ha hauré fet el negoci?
    Esta clar que events com així porten diners però no aniriem tan i tan mal sense els rics, perquè si tots cobresem igual per tot el que fem tot seria mes igualitari i sense problemes no?

    ResponElimina
  9. Gustau una pregunta sas si també hi va assistir una famosa? Crec que era ella, nosé el nom tampoc però estic casí segur, era així una noia alta, vestit verd, arugadeta, morena i en llavis unflats, i no és Carmen de Mairena, jeje

    ResponElimina
  10. Aaarrrrghh!! I després Gustau s'extranya de que hi haguen bitxos morts a l'entorn de la catedral!
    ¡¡Aún huele a mierda en este lugar!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta