22 de juny del 2011

ERC de l'Ebre dóna per fet que Lluís Salvadó serà a la nova cúpula d'ERC


L’exdelegat de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó, tindrà un paper molt destacat en la nova cúpula d’Esquerra. En les últimes setmanes s’ha especulat que Salvadó podria ocupar la secretaria general del partit. En canvi, l’eurodiputat Oriol Junqueras, que ja ha anunciat que vol presidir Esquerra, hauria optat per la que també va ser la seua número dos a les eleccions europees, Marta Rovira. Així ho ha apuntat aquest dimarts el diari Ara. Amb tot, fonts d’Esquerra han assenyalat que encara no hi ha res decidit. El Congrés Nacional d’Esquerra tindrà lloc el proper 1 d’octubre.

Marta Rovira és propera a Joan Puigcercós, encara president d’Esquerra, i a més té la confiança de Junqueras. De fet, com que es vol fer una candidatura d’unitat, han d’encaixar moltes peces. Però a més de Salvadó i de Rovira, el barceloní Oriol Amorós també s’ha postulat com a possible secretari general d’Esquerra.

Siga com siga, el rapitenc Lluís Salvadó té moltes opcions d’aconseguir el pes polític que la federació de l’Ebre ha reclamat en la nova cúpula d’Esquerra. Tant a les eleccions catalanes del 28 de novembre com a les eleccions municipals del 22 de maig, Esquerra ha tingut millors resultats a les Terres de l’Ebre que en altres regions del país. A banda, Salvadó forma part de la comissió redactora dels nous estatuts d’Esquerra i de la comissió organitzadora del congrés nacional de l’octubre.

4 comentaris:

  1. Es curiós com a llarg termini ja es posa en marxa la maquinaria de propaganda precongrensual… Brindem ?

    ResponElimina
  2. Brinda tu, que el teu amic Salvador sona per a les llistes...
    Eic, ets ràpid.
    Ni un moment de descans sense posar-hi la cullerada!
    I més ara que pots mirar per damunt de l'espatlla.

    ResponElimina
  3. Com tens el cor, Mc Calan ?
    mira que si Salvadó aconseguia un alt càrrec al partit, quina putada, no ?

    ResponElimina
  4. Que jo sàpiga, un alt carreg al partit ja el tenia.. El que passa es que els carregs li duren poc.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta